« Hi-tech
objavljeno prije 1 godinu i 1 mjesec
NOVOSTI

Philips monitori na sajmu IFA 2018

Posebno mjesto na IFA sajmu bit će posvećeno 43 inčnom 4K HDR 1000 Momentum monitoru posebno dizajniranom za igranje na igraćim konzolama

Odlične linije monitora
Odlične linije monitora (MMD)
Više o

Philips monitori

,

IFA 2018

I ove godine, MMD, licencirani partner za Philips monitore, potvrđuje svoju prisutnost na 58. izdanju IFA sajma koji će se održati od 31. kolovoza do 5. rujna u Berlinu. Tijekom izložbe, u dvorani 22, svi posjetitelji moći će iskusiti širok skup inovacija Philips monitora, uključujući ultra široke i monitore za veću produktivnost, USB-C monitore s docking postajom za bolju povezanost, ultra tanke i zakrivljene zaslone za poboljšani doživljaj i još mnogo toga.

Četverostrani dizajn skoro bez okvira ključna je značajka nekoliko najnovijih Philipsovih monitora. Svojim doista besprijekornim izgledom, ovi monitori su iznimno tanki, širine oko 6,1 mm, dok oni zakrivljeni modeli nude više iskustva korisniku, bilo kod kuće ili na poslu.

Savršen saveznik ljubitelja igraćih konzola

Posebno mjesto na IFA sajmu bit će posvećeno 43 inčnom 4K HDR 1000 Momentum monitoru posebno dizajniranom za igranje na igraćim konzolama. Posjetitelji će imati priliku iskusiti jedinstveni model posvećen igraćim konzolama na Philipsovom štandu u dvorani 22. Uz elegantan, velik i brz VA panel u CrystalClear 4K (UHD) rezoluciji, Momentum monitor nudi igračima vrhunsku kvalitetu slike, brzi vremenski odziv i nisko ulazno kašnjenje za igranje bez zastajkivanja i kidanja slike. Osim toga ovaj model nudi mnoštvo dodatnih značajki za poboljšanu ugodnost, povezanost i potpuni užitak korištenja

Velika slika na ultra širokim monitorima

Nova linija Philipsovih monitora uključuje nekoliko vrlo širokih 32:9 i 32:10 modela. Monitori velikih dimenzija koji će se prikazati na ovogodišnjem IFA sajmu kretat će u veličinama od 43,4 pa sve do 49 inča, opremljeni s Hello web kamerom. Takva velika površina zaslona omogućuje učinkovit multitasking nudeći više informacija na jednom zaslonu, istovremeno eliminirajući ometanje zbog otvaranja i zatvaranja prozora na zaslonu. Ovi novi monitori zamijenit će potrebu za više zaslona za potrebe financijskih institucija, burzi i drugih B2B sektora.

Touch screen i USB docking za profesionalce

Tehnologija zaslona osjetljivog na dodir sadržana je u nizu ovogodišnjih Philips monitora. Philipsovi B2B modeli sa touch screen zaslonom koriste kapacitivni touch Pos sustav (P-Cap) i naprednu IP54 zaštitu od kontakta s vodom i prašinom. Ovi monitori također omogućuju glatko i lako naginjanje kako bi korisnicima pružili bolju ergonomsku udobnost. Ovi profesionalni monitori bit će predstavljeni na IFA sajmu predvođeni s modelima veličine 17 i 21.5 inča.

Ostali nadolazeći poslovni Philips monitori koji će se predstaviti u Berlinu, s veličinama od 31,5 do 34 inča 5K rezolucije, zadovoljavaju potrebe današnjih fleksibilnih radnih okruženja. Ovi novi monitori opremljeni su USB Type-C utorom, a njihov tanak, dvosmjerni, reverzibilni priključak - USB Type-C, nudi jednostavno povezivanje putem samo jednog kabla, a korisnicima omogućuje siguran prijenos podataka uz najbržu dostupnu brzinu, priključivanje i punjenje pametnih telefona i prijenosnih računala te jednostavno i brzo povezivanje s perifernim uređajima.

17.07.2018. 09:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh