« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci
HOP CUP

Pevecovi drmali kukovima pred svojim otpuštenim radnicima

Višnja Pevec je na kraju Makedonskih večeri zapjevala dok se suprug zadržao na plesnom podiju

Hop, hop, hop, hop...
Hop, hop, hop, hop... (Neja Markičević/CROPIX)
Više o

Pevec

,

Zdravko Pevec

,

Višnja Pevec

,

makedonske večeri

,

hotel Picok

Đurđevački hotel Picok u stečaju je kao dio propalog Peveca, no, to nije spriječilo Višnju i Zdravka Peveca da u njemu na Makedonskim večerima plešu čitavu noć.

Iako je manifestacija (Večer makedonske kuhinje) dogovorena prije nego li je tvrtka proglasila stečaj, a s njom i hotel, kak piše Jutarnji, Pevecove to nije omelo u veselici. Još bizarnije je što se plesnjak odigravao pred očima radnika hotela kojima su ne tako davno uručeni izvanredni otkazi.

Zdravko je u svoj gužvi uspio primijetiti i fotoreportera koji se tu vrzmao, čak je i krenuo z njim, no ovaj se izgubio. Pevec se zatim vratio na podij i nastavio mrdati kukovima, a Višnja je čak na kraju zabave i zapjevala.

Inače, prije dva dana stečajni je upravitelj, Darko Šket, izjavio kako bi se Pevecovi centri u Bjelovaru i Zadru ponovo mogli otvoriti, a mediji su to iskoristili za sarkastične pretpostavke kako se raspoloženje Pevecovih prikazano na plesu popravilo upravo zbog tih lijepih vijesti.

Na kraju samo spomenimo da Bjelovarski Pevec pod svojim, trenutno stečajnim okriljem ima trgovački centar u Vrbovcu, Splitu i Puli kao i hotel Picok u Đurđevcu čiji su radnici svi do jednoga dobili otkaze.

17.01.2010. 16:31:32
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Duška
    17.01.2010. 18:08
    Čudni neki (ne)ljudi. Sad se zabavljuju i "drmaju kukovima" a prije mjesec i pol su ronili suze pred TV kamerama, zaklinjući se kako će što prije mogu, isplatiti plaće radnicima. Čudno, brzo su svladali tugu. Za razliku od radnika kojima ni Pevčeve, ni vlastite suze a bogami još manje drmanje kukovima neće nimalo pomoći. Možda za koji dan (kad se otrijezne) opet odglume prolijevanje suza uz junačke goevore o tome kako su veliki poduzetnici i pomagači narodu. Najstrašnije je to što u Hrvatskoj ima previše Pevčeva a premalo Josipovića. U suprotnom bi svi Pevčevi drmali kukovima - u zatvoru.
  2. avatar
    17.01.2010. 18:21
    To što su napravili Zdravko i Višnja uopće nije čudno, bilo je za očekivati od njih. Ali ono što me zaista čudi je da su radnici kojima je već uručen otkaz sudjelovali u takvoj farsi. Što je njih tjeralo da dođu i služe one koji su ih uništili? Jesu li hrvatski radnici pali tako nisko ili su Peveci ipak isplatili nešto ispod tih stolova s trpezom?
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh