« Hi-tech
objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec
ČESTITAMO!

Peti rođendan HCL gaming portala

Organizirane su i dvije zanimljive nagradne igre u kojima se gameri mogu izboriti za zanimljive nagrade

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Shutterstock)
Više o

video igre

,

rođendan

,

gameri

,

Platon Lebedev

,

Mihail Ganev

HCL gaming portal, dobro poznat u krugovima hrvatskih gamera, pa čak i onih koji tek povremeno zaigraju koju video igru, proslavio je pet godina aktivnog zalaganja za hrvatski gaming, profesionalnog gamerskog novinarstva i uživanja u svemu tome.

Dečki i cure sa HCL-a, u pet godina postojanja HCL portala te više od osam godina postojanja udruge Hrvatska Cyber Liga, organizirali su mnoštvo turnira u video igrama, recenzirali cijelu hrpu video igara, napisali preko 6000 gamerskih vijesti i zabilježili nekoliko milijuna posjeta ka HCL portalu.

Kao i svake godine na rođendan HCL portala, glavni urednik Igor Belan napisao je opširan članak o napretku HCL-a kroz posljednjih godinu dana pa ukoliko vas zanima više o tome kliknite ovdje.

Povodom ovog rođendana organizirane su i dvije zanimljive nagradne igre u kojima se gameri mogu izboriti za Playstation 3 igru ModNation Racers, Roccat Kone Max Laser miš, SpeedLink Medusa slušalice ili 12-slot game server lociran u Hrvatskoj za igru po njihovu izboru.

Više o svemu ovome saznajte na HCL-u - www.hcl.hr

24.05.2010. 10:14:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh