« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci
Kontra Kerumu

Petar Grašo: Prihvatio bih Srpkinju za snahu

Petar Grašo, koji će 1. i 2. listopada nastupiti u Sava centru u Beogradu, u intervjuu za srpski Press kaže kako su ga pogodile izjave njegovog gradonačelnika Željka Keruma.

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (www.petargraso.com)
Više o

Srbija

,

koncerti

,

Željko Kerum

,

Petar Grašo

˝Poslije izjava gradonačelnika Splita, nijednom mom kolegi ne bih poželio da bude u mojoj koži. To dovoljno govori o tome koliko se sada loše osjećam. To što je Kerum rekao je njegov osobni stav koji ne odražava stav svih nas sa hrvatskog podneblja. Inače, moja obitelj i ja smo uvijek bili iznad politike i uvijek su u našu kuću bili dobrodošli Srbi i svi drugi prijatelji, bez obzira na njihovu nacionalnost˝ izjavio je Grašo i osvijetlio time obraz svakog normalnog građana Hrvatske.

˝Naravno da bih prihvatio Srpkinju za snahu, pogotovo ukoliko je zgodna i ako dobro kuha˝ našalio se splitski pjevač te pohvalio noćni život Beograda i gostoprimstvo kojim je dočekan na svom prvom nastupu u Srbiji.

˝Ugodno sam iznenađen dočekom u Vrnjačkoj Banji, jer nisam očekivao toliku popularnost u Srbiji. Oduševio sam se kada su svi zajedno pjevali sa mnom. To mi je dalo vjetar u leđa da održim nadolazeće koncerte. I ranije sam dobivao pozive za koncerte u Srbiji, ali ih nisam prihvatio jer nisam znao kako bih prošao˝ objasnio je Grašo.

24.09.2009. 10:05:03
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh