« Hrvatska
objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec
OCCUPY CROATIA

Petak, 17 sati, svi gradovi, svi trgovi

Osiromašenom i potištenom narodu, kao nadomjestak za razmišljanje svojom glavom nude se agresivni mediji

Dođite na prosvjed u petak
Dođite na prosvjed u petak (Occupy Croatia)
Više o

prosvjed

,

petak

,

Occupy Croatia

Okupljamo se na trgovima u gradovima diljem zemlje da pokažemo postojanje pokreta otpora banksterskoj, političkoj i tajkunskoj "eliti". Nedjeljnji bojkot izbora (poništavanjem glasačkih listića ili neizlaskom) za EU parlament dokazao je da ljudi više ne vjeruju u izborni proces i sustav općenito. Što nije ništa čudno obzirom na situaciju u zemlji, ali je trebalo vremena da informacije probiju medijski PR.

Ovu zemlju gotovo da vodi medijski PR umjesto zakona. Osiromašenom i potištenom narodu, kao nadomjestak za razmišljanje svojom glavom nude se agresivni mediji, svakim danom sve više skloni senzacionalizmu i manipulaciji, pri čemu napominjemo da su baš mediji glavna komunikacija društva!

Istodobno, rasprodajom tvrtki u državnom vlasništvu plaća se život u ovako gospodarski devastiranom društvu, pri čemu nitko ne nudi nekakvu osmišljenu gospodarsku politiku (ekonomsku strategiju), ne kao nametanje, već kao prijedlog.

Pritisak na vlast (borbu) treba sada nastaviti dalje i zato pozivamo sve da se pridruže ovoj borbi i da šire ideju borbe za novo, bolje društvo.

Vrijeme je za pozitivne promjene!

Pokažimo i dokažimo da nismo robovi sustava!

18.04.2013. 13:11:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh