« Seks
objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec
PROVJERNO

Pet znakova da je odglumila orgazam

I dok je svaki muškarac uvjeren da njegovim ljubavničkim sposobnostima nije ravan ni sam Casanova, žene tvrde kako je realnost ipak nešto drukčija

Fotografija vijesti
Više o

seks

,

muškarci i žene

,

ženski orgazam

,

glumljeni orgazam

Kao i mnoge druge teme vezane uz seks i seksualnost, orgazam je, a posebice onaj ženski, stvar oko koje su mišljenja prosječnog muškarca i prosječne žene često snažno podijeljena. I dok je svaki muškarac uvjeren da njegovim ljubavničkim sposobnostima nije ravan ni sam Casanova, žene tvrde kako je realnost ipak nešto drukčija.

Istraživanje provedeno na Sveučilištu u Indiani pokazalo je kako 85 posto muškaraca tvrdi da je njihova posljednja partnerica doživjela orgazam, dok svega 64 posto žena tvrdi da su doživjele orgazam zadnji put kad su imale odnos.

Iako nismo nešto pretjerano dobri u matematici, razliku od 21 posto u doživljaju orgazma teško je ignorirati. Želite li biti jedan od tih 21 posto naivaca koji su uvjereni da sve rade kako treba, samo nastavite po starom. Želite li ipak saznati je li vaša partnerica možda odglumila orgazam, tražite ove znakove.

1. Govori smisleno

Recimo to ovako: „O da, to je tako dobro, samo nastavi, nemoj stati" je nešto što žena govori kad joj masirate stopala nakon što je cijeli dan provela u visokim petama. „Da...nemoj...da...jeb...još...da" je ipak puno sličnije onomu što žena govori kad joj „tamo dolje" radite sve što treba. Smislene rečenice i napredne fraze nešto su što je gotovo nemoguće složiti prosječnoj ženi dok se približava orgazmu. Ukoliko se njezini uzdasi savršeno sinkroniziraju s vašim pokretima, znajte da postoji velika šansa da nisu stvarni. Porno glumice u filmovima rade upravo to - glume.

2. Ne prestaje vas ljubiti

Neiskusni muškarci često pretjeruju u ljubljenju svojih partnerica za vrijeme odnosa, uvjereni da su poljupci nešto što žene inače vole, pa da isto mora vrijediti i u seksu. Stvarnost je ipak malo drukčija - osim u fazi predigre, prosječna žena naprosto se ne može dovoljno koncentrirati na izmjenu strastvenih poljubaca kako se približava klimaksu. Želite li dati svojoj dragoj strastveni poljubac dok ju zadovoljavate, a ona vam na to samo vrati glavu gdje je bila prije toga, to je pouzdan znak da radite sve kako treba.

3. Lice joj izgleda lijepo

Ukoliko ste si ikad iz bilo kojeg razloga slikali ili snimali lice za vrijeme orgazma, sasvim je izgledno da ste na fotografiji ispali kao da vas netko kolje ili da ćete zaplakati. Ovo je nešto što je svojstveno i jednom i drugom spolu - naprosto izgledamo glupo i neatraktivno dok orgazam šiba našim mišićima. Izgleda li vaša partnerica kao glumica na crvenom tepihu 10 sekundi nakon tobožnjeg orgazma, znajte da nešto ne štima.

4. Radili ste to samo odostraga

Žena koja doživi orgazam isključivo penetracijom iz tzv. pseće poze je nešto poput Bigfoota - svi pričaju da su ga vidjeli, ali nitko to ničim ne može dokazati. Iako će neke žene tvrditi kako je sasvim moguće iz te poze doživjeti orgazam, budite vrlo oprezni i sumnjičavi, posebice ukoliko si pritom nimalo ne pomaže rukom. Generalno govoreći, ako isključimo oralno zadovoljavanje, žene imaju najveću šansu za orgazmom kad su one gore ili u misionarskom položaju kad koristite tzv. tehniku koitalnog poravnanja. Ako ne znate što je to, guglajte!

5. Koža joj je mekana i podatna

Kad žena doživi orgazam ubrzava joj se puls, podiže krvni tlak i ubrzava disanje. Upravo zbog toga je gotovo nemoguće spriječiti i pojačano znojenje. Koža žene koja je doživjela orgazam uglavnom je ljepljiva na dodir, posebice na leđima, laktovima i iza koljenja. Isto tako, lice, vrat i prsa često pocrvene. Budući da čak ni najtalentiranije glumice ne mogu natjerati svoje tijelo na ovako nešto, budite sigurni da ste napravili dobar posao primijetite li ove znakove.

22.05.2012. 10:37:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh