« Život
objavljeno prije 6 godina i 6 mjeseci
LOOL :)

Pet razloga zašto je humor ključan za dobru vezu

Ženama je jasno da je izgled prolazna stvar, no smisao za humor ostaje zauvijek, pa imati kraj sebe osobu koja će vas moći razvedriti u svakoj životnoj situaciji ipak garantira bolji život

Ako vas uvijek može nasmijati... :)
Ako vas uvijek može nasmijati... :) (Shutterstock)
Više o

humor

,

veza

,

partner

Humor je, ipak, glavna stvar koja muškarcima osigurava popularnost u ženskom društvu i, u konačnici, dugotrajnu vezu i brak. Naravno, ima cura kojima je najvažniji izgled, no vjerovali ili ne, one su u manjini!

Zašto? Razlog je jednostavan - i njima je jasno da je izgled prolazna stvar (ma koliko sijedi muškarci bili šarmantni), no smisao za humor ostaje zauvijek, pa imati kraj sebe osobu koja će vas moći razvedriti u svakoj životnoj situaciji ipak garantira bolji život.

Ukratko, evo pet razloga zašto bi trebali (ako još niste) poraditi na svom smislu za humor - a pritom ne mislimo na memoriranje bezbroj bedastih viceva za svaku priliku.

Humor je važan za vezu - osoba sa smislom za humor ne osvaja na prvu, ali zadržava vašu pažnju duže na sebi i može vas uvijek nasmijati, ma kako loše volje bili kad dođete s posla - tko to more platit'?

Humor pokazuje inteligenciju - veza između humora i inteligencije dokazana je nizom istraživanja, a naročito su pametni oni koji imaju sofisticirani crni humor. To sve garantira snalažljivost u životu, ma što se dogodilo.

Humor privlači - upoznati tipa na tulumu koji je zabavan nije komplicirano, jer takve su osobe otvorene i, u najvećem broju slučajeva, vrlo pristojne pa vas neće odmah pokušati odvesti u krevet.

Humor zabavlja - zajednički smijeh je sjajna terapija za bilo kakva loša psihička stanja, a kad svaku situaciju možete sagledati i s te strane, jer to je ono što ljudi sa smislom za humor mogu napraviti, zabava je zagarantirana za cijeli život.

Humor zbližava - zabavna osoba neće usamljeno stajati u društvu, upravo obrnuto - svi će se okupiti oko njega, odlično se osjećati i vrijeme će proletjeti u trenu. E sad, je li bolje kraj sebe imati takvog, ili prekrasno građenog lika koji ne zna sklopiti dvije rečenice?

01.11.2017. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh