« Fun
objavljeno prije 12 godina i 9 mjeseci
DOK NAS SUDAC NE RASTAVI

Pet najboljih darova za svježe razvedene

Vaši najbolji prijatelji upravo su se razveli jedno od drugoga, a vi nemate pojma što nalaže bonton u takvim situacijama? Počastite ih darovima, naravno!

Fotografija vijesti
Više o

razvod braka

,

razvod Ecclestoneovih

,

djeca razvedenih roditelja

Ukoliko ste poput nas, i vaš se život svodi na tri osnovne filozofije. Prva je da razvod nikako nije kraj svijeta, nego isključivo kraj vašeg braka. Druga je da je smijeh najbolji lijek, osim za ljude koji su bolesni. I treća je da ljudi koji tvrde kako novac ne može kupiti sreću nemaju pojma gdje i što treba kupovati. Spojite ove životne mudrosti u jednu i dobit ćete nekoliko odličnih ideja. Stranica Top5s donosi nekoliko zanimljivih prijedloga, a mi vam prenosimo najbolje od njih.

1. Mini lijes za vaš vjenčani prsten

Kakav god bio da bio, vaš je brak zaslužio da ga dostojno pokopate. Ima li boljeg načina da to učinite od ovog prekrasnog mini lijesa? Na stranici WeddingRingCoffin.com možete kupiti ne samo lijes, već i svu dodatnu opremu koja uz to ide, a možete izabrati i tekst koji će stajati na vrhu lijesa - „Ovdje leži brak Ivane i Martina. Oprostite što ne ustajem."

2. Trgovina s darovnim listama za razvedene

Još ćete i preživjeti činjenicu da je vaš bivši spavao s tajnicom koja se zove Marko, ali nikako ne možete prijeći preko toga što je, dok ste ga pod prijetnjom fizičkim nasiljem tjerali van iz kuće, sa sobom odnio i vaš ručno rađeni ručnik iz Egipta, napravljen od kašmira i jednorogovog krzna tretiranih dječjim suzama. Ovo vam je idealna prilika da se osvetite njegovoj majci koja je kriva za sve što se dogodilo tako da se registrirate u trgovini za razvedene i predbilježite neki ekstravagantni predmet na svoju listu želja. Bilo je krajnje vrijeme da stara vještica nešto i plati.

3. Brakorazvodna torta

Nije nikakva tajna da je torta s barem pet katova jedan od najvažnijih simbola svakog kvalitetnog vjenčanja, a jednako je važan i sam proces biranja njenog dizajna i okusa. Isto vrijedi i za razvode, i nemate niti jedan dobar razlog da brakorazvodna torta bude mjesto na kojem ćete pokušati uštedjeti. Larry Bach, vlasnik trgovine ekstravagantnim tortama iz gradića Winter Park u Floridi tvrdi kako i dalje prodaje više torti za vjenčanja, ali da su njegove brakorazvodne torte sve popularnije u žena, kojima nije ni najmanji problem spiskati i do 200 dolara po komadu. Ljubav, pa makar i propala, očigledno nema cijenu, zar ne?

4. Odvojiva kuća za djecu razvedenih roditelja

Ova ideja plod je kreativnosti stanovitog Bena Formana koji je razvio igračku imena Detacho Playhouse, a čija je osnovna ideja da na zabavan način objasne djeci kako je jedna nezabavna stvar poput razvoda ipak nešto s čime s može živjeti. Ova konfigurbilna kućica omogućuje klincima da se „igraju" razvedenih roditelja te da nekoć jedinstvenu kuću razdvoje na dva dijela, a pritom uvide da život i tako može i treba ići dalje.

5. Prsten za razvod

Tko je rekao da prstene kupuju samo zaljubljeni i hipsteri? Zlatari Spritzer i Furman osmislili su ovaj simbolički prsten koji na vrlo nedvosmislen način pokazuje što se dogodilo s vašim brakom. Za sitnih 18.000 kuna i vi možete na elegantan način poručiti svijetu i gradu kako ste opet spremni da budete upecani u nepreglednom moru samaca. Ili barem da ste se stvarno bogato razveli. 

Piše: M. Lozančić
23.09.2011. 15:27:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh