« Fun
objavljeno prije 12 godina i 9 mjeseci
GAS, GAS

Božja pravda na djelu - 5 najboljih razbijanja skupocjenih Ferrarija

"Bog dao, Bog uzeo" nikada nije imala ovako doslovno značenje kao što je to slučaj s ovih pet genijalaca. Svaka sličnost sa stvarnim osobama sasvim je slučajna i dobronamjerna

Fotografija vijesti
Više o

automobili

,

Ferrari

,

smiješni video

Krajem prošlog mjeseca ostali smo šokirani viješću da je popularni pjevač Justin Bieber slupao svoj skupi Ferrari. Znamo da svijet doista nije pravedno mjesto i da sudbina mnoge ne mazi, ali ova nas je vijest učinila tužnijima od sve gladne afričke djece, žrtava potresa i ugroženih kraljevskih pingvina zajedno.

Srećom, u Justinovom se slučaju radilo samo o malo jačem udubljenju branika, što svakako nije ništa što se ne da brzo popraviti.

S druge strane, neki ljudi poput stanovitog dalmatinskog pjevača vječne estradne B lige iz Zadra (svaka je sličnost sa stvarnim ljudima slučajna) nisu te sreće. Iako nažalost ne postoji video zapis koji je ovjekovječio kako je dotični gospodin razbio svog skupocjenog ljubimca, donosimo vam pet gotovo jednako dobrih klipova genijalaca koji su ljudsku glupost odveli na jednu potpuno novu razinu.

Napominjemo, niti jedan od ovih videa ne prikazuje nikakve ružne ili odvratne scene, stoga ih slobodno možete pokazati svojim klincima, kako bi im zorno prikazali što se dogodi ljudima koji ne paze na svoje igračke. Pa krenimo:

Kako slupati Ferrari u 60 sekundi

Ako je vjerovati tvorcu ovog videa, ovaj je događaj snimljen u jednom bugarskom gradiću, a mladići koji voze automobile nisu njihovi vlasnici, već su ih posudili iz rent-a-cara kako bi napravili probnu vožnju, pri čemu se se i snimali.

Kako ne voziti street racing trke

Ne možemo se otrgnuti dojmu da ovaj vozač prije sjedanja za volan ovako moćne zvjerke nije vozio ništa jače od Nissan Micre svoje majke. Jedino alternativno objašnjenje za ovakvu sramotu bilo bi da automobil kojim slučajem nije imao ni volan, niti kočnice, u što čisto sumnjamo.

Evo zašto Ferrari i 22-godišnjak nisu dobra kombinacija

Ako postoji nešto što se zove recept za katastrofu, ovi su momci uspješno pomiješali sve njegove sastojke. Balavac koji prije ovog automobila nije vozio ništa izvan videoigre? Check. Skliska cesta? Da. Provalija s lijeve i desne strane? Kol'ko 'oćeš. Kako je sreća još jednom pokazala da prate one bez mozga, i u ovom je slučaju cijelu stvar spasilo drvo koje je spriječilo da otkližu u provaliju.

Najnedramatičnija eksplozija Ferrarija u povijesti

„S četrnaest je godina dobio posao u pilani kako bi mogao voziti kamione. Sve što danas radi po cijele dane jest vožnja Ferrarija, koje testira dok se ne raspadnu. Kako li je samo dobio ovaj posao, nitko ne zna" riječi su začuđenog britanskog komentatora.

Najdramatičnija eksplozija Ferrarija u povijesti

Vjerujemo kako ovaj video ne traži nikakva dodatna objašnjenja. Sve što možemo dodati jest da su oba vozača navodno izvukla živu glavu, iako je vozač Ferrarija prošao s teškim ozljedama, što se ionako vrlo lako da zaključiti prema količini vatre koja suklja iz automobila.

Piše: M. Lozančić
24.09.2011. 14:27:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh