« Život
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci
ŠTO ŽELE

Pet muškaraca koji trebaju svakoj ženi

Možda niti jednog od njih ne smatrate idealnim partnerom, ali kad govorimo o prijateljstvu svaki od njih mogao bi vam uljepšati dan na svoj način

(Dreamstime)
Više o

žene

,

muško ženski odnosi

,

muškarci

,

odnos

Osim što žele ljubav svog života i svoju srodnu dušu, žene žele i muške prijatelje. Je li muško-žensko prijateljstvo moguće i kako ga tko doživljava, jedna je druga tema (ili problematika, kako vam drago), ali navodno postoji nekoliko vrsta muškaraca kojima bi se svaka žena željela okružiti. Jedan kojemu se može povjeriti, jedan s kojim može u shopping, jedan za...

Iskreni

Većina žena neugodno reagira kad su njezine prijateljice iskrene, naravno, ako se radi o negativnim komentarima. No, s muškarcima je drukčije - žene vole iskrene muškarce koji će ih prisiliti da budu iskrene, jer takvi razgovori ipak govore i o načinu na koji muškarci vide žene.

Platonski

Muškarci mogu biti izvrsni prijatelji. Ako ne postoji seksualna privlačnost, žena i muškarc mogu ostvariti vrlo blizak prijateljski odnos. Takva prijateljstva su ipak vrlo rijetka, pa ako imate takvog muškog prijatelja, trudite se ne izgubiti ga.

Šarmer

Možda vas uopće ne privlači, ali volite s njim flertovati jer se zbog toga osjećate bolje. Ne sramite se toga - svi smo mi ljudi. Najbolji dio druženja sa šarmerom je taj što se zbog njega osjećate ljepšom iznutra i izvana. Ipak, budite oprezne jer se njihovo raspoloženje može vrlo brzo promijeniti.

Štreber

Druženje s muškarcem pomalo štreberskog izgleda može biti odlično osvježenje. On je možda čudniji u društvu, ali samo zato što je drugačiji, i to je super! Osim toga, može biti vrlo koristan ako vam se pokvari računalo ili trebate neki poslovni savjet.

Avanturist

S njim nikad nije dosadno. Uvijek će naći nešto zanimljivo i s njim ćete naći bijeg iz svakodnevne rutine i dosade. Njegova je negativna strana to što nije previše pouzdan, pa vas i neće oraspoložiti baš svaki put kad ćete to htjeti.

23.01.2010. 20:46:25
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh