« Zdravlje
objavljeno prije 11 godina i 11 mjeseci
ZDRAVLJE

Pet dijetnih pravila koja se mogu prekršiti

Gubitak entuzijazma je jedan od većih problema kod dijeta i, dugoročno, bolje će biti da tu i tamo pojedete sebi drago jelo te tako dulje nastavite sa dijetom

Nije toliko važno kada jedete, već što
Nije toliko važno kada jedete, već što (Arhiva)
Više o

dijeta

,

pravila

Dijete su skup pravila, a pravila služe da bi se prekršila. Dajemo vam par savjeta o pravilima koje ipak možete prekršiti dok ste na dijeti:

Koristite samo smeđi šećer

Puno je bitnije gledati količinu unesenog šećera nego kakav je. Istina, smeđi šećer je zdraviji od bijelog, ali nijedan ni drugi nisu zdravi ako se s njima pretjera.

Promjena namirnica je put do manje težine

Ako vam nove namirnice ne predstavljaju problem i ako uživate u njima onda će vam pridržavanje ovog pravila biti lako, ali ako ipak žudite za svojim najdražim jelom, bolje je da ga tu i tamo pojedete. Gubitak entuzijazma je jedan od većih problema kod dijeta i, dugoročno, bolje će biti da tu i tamo pojedete sebi drago jelo te tako dulje nastavite sa dijetom.

Odreknite se glutena

Umjesto da se u potpunosti odreknete glutena probajte samo smanjiti unos ugljikohidrata.

Dijeta je sve što vam treba

Nije dovoljno samo biti na dijeti da bi se dobili trbušni mišići. Za to je ipak potrebna kombinacija pažljive prehrane i vježbe.

Nema jela iza ponoći

Iako, optimalno, trebali bi postojati doručak, ručak i večera, uz pokoju užinu između, rijetko tko će se moći toga pridržavati a da tu i tamo ne ogladni nakon večere. Dobra stvar je što, čak i ako ste na dijeti, možete pojesti nešto u kasnim satima. Nije toliko važno kada jedete, već što, piše fitness-diet.becomegorgeous.com.

24.07.2012. 23:19:39
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh