« Seks
objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec
PRIPAZITE

Pefekcionizam može uništiti seks u vezi

Seks jednostavno ne može uvijek biti savršen, to bi svakome moralo biti jasno, no ima onih koji se s tim ne mire i na taj način rade velike probleme

Problemi u krevetu mogu doći sa svih strana
Problemi u krevetu mogu doći sa svih strana (Shutterstock)
Više o

seks

,

problemi

,

perfekcionizam

Perfekcionizam može biti sjajna stvar, ključ uspjeha u raznim područjima života, no u jednom, vrlo važnom, može dovesti do kastrofe - u seksu.

Zašto? Zato što takav pristup u najvećem broju slučajeva imaju muškarci, koji tako stavljaju velik pritisak na svoju partnericu, a znamo kakve su žene pod pritiskom u seksu - vrlo, vrlo neraspoložene.

Kako prepoznati perfekcionista u seksu - jednostavno, evo par znakova koji će vam potvrditi vaše sumnje.

Za početak, on ima svoju viziju o seksu koju želi provesti svaki put, kao i diktirati količinu seksa u vezi. No, vaše ga povratne informacije o tome ne zanimaju ili ga ljute, tako da je komunikacija o seksu svedena na njegove monologe.

Uz to, on će tijekom seksa davati upute što trebate raditi, kritizirati sve što ne napravite prema njegovim željama ili standardima i, posljedično, biti prilično razočaran na kraju.

Ključan problem je njegova zabrinutost oko izvedbe, a ne oko emocija uključenih u seks, tako da na kraju cijele priče ne može biti dvije zadovoljne strane.

E, kad vam se navedeno dogodi, objasnite mu da je to zadnji seks koji je imao s vama ...

14.04.2016. 23:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh