« Biznis
objavljeno prije 7 godina i 9 mjeseci
RJEŠENJE

Payoneer MasterCard - kako je otvoriti i primati novac

Primate novac izvana ili iz zemlje, želite MasterCard a ne želite imati posla s bankama? Evo rješenja koje je brzo i jednostavno

Payoneer je odličan dodatak PayPalu
Payoneer je odličan dodatak PayPalu (Payoneer)
Više o

Mastercard

,

otvaranje računa

,

Payoneer

Payoneer može biti rješenje svima onima kojima banke nisu omiljena institucija - radi se o jednoj od najvećih kartičnih kuća koja izdaje MasterCard kartice potpuno jednake onima koje "dobivate" od banaka - no ova s bankama nema blage veze.

Payoneer MasterCard je tzv. prepaid kartica koja vam omogućava plaćanja širom svijeta i online na svim mjestima koja primaju MasterCard, a trošiti možete - koliko imate, ni lipe više.

Omiljeni način plaćanja velikog broja svjetskih freelancera idealan je za mobilnost, no ima jedno ograničenje - ne možete sami sebi uplaćivati novac na Payoneer račun.

Ukratko, kartica je kao stvorena za sve koji žele poslovati s inozemstvom na jednostavan i siguran način, a novac podizati na svom lokalnom bankomatu, jer Payoneer karticu možete normalno povezati sa svojim PayPal računom.

Ne bismo sad u detalje, ali ako malo razmislite, shvatit ćete koliko je na taj način jednostavno primati novac koji određeni organi jednostavno - ne vide. A uz sve to, u pozadini priče ne stoji neka banka sa svojim banksterskim kandžama koje jedva čekaju da se zabiju u vaš novčanik.

Račun možete otvoriti OVDJE, a kartica vam stiže u kratkom roku (čak i kraćem nego što je to s našim bankama ...)

27.08.2016. 16:28:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Dijana Surabhi Orsic
    20.03.2018. 20:46
    Postovani !!!

    Molim vas otvorila bih PAYONER Master Card karticu kod vas .
    Sto trebam uciniti ...???
    Ocekujem vas HITAN odgovor !!
    Unaprijed vam se zahvaljujem
    Gdja . Dijana Surabhi Orsic
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh