« Lifestyle GASTRO
objavljeno prije 4 mjeseca
MLJAC

Pavle PIKaso roštiljao na najluđim lokacijama

Najluđe roštiljanje nastavilo se u čamcu koji je plovio dravskim meandrima

Nema gdje se ne može roštiljati...
Nema gdje se ne može roštiljati... (Arhiva)
Više o

roštilj

,

Pavle PIKaso

Prva asocijacija na roštilj većini je klasično druženje s ekipom u prirodi, na vikendici ili u dvorištu ali roštilj fešte mogu biti i puno luđe. Jeste li ikad roštiljali na traktoru u vožnji, čamcu koji plovi brzom rijekom ili marendali roštilj specijalitete u brodogradilištu? Upravo su te tri neobične lokacije pobijedile u natječaju „PIKaso roštilja umjesto tebe" i zaslužile prave fešte te posjet umjetnika roštilja - popularnog Pavla PIKasa.

Prvi je posjet organiziran u sklopu brodogradilišta, a kad se spoje marenda i roštilj rezultat su siti i zadovoljni zaposlenici kojima je PIKaso pripremio prava remek jela. Najluđe roštiljanje nastavilo se u čamcu koji je plovio dravskim meandrima, a veseli Slavonci su u kanuima doplovili po ćevape. Pikasova turneja završena je, ni više ni manje, nego na traktoru s prikolicom gdje se uz roštilj slavio međimurski sedamdeseti rođendan.

Sve ekipe guštale su u vrhunskim grill specijalitetima iz Volim roštilj asortimana - ćevapima, kobasama, pljeskavicama i mariniranim rebrima. Ljeto je idealno doba za roštiljanje pa ne čudi stoga ni podatak da se samo za vrijeme ljetnih mjeseci, pojede preko 34 milijuna PIK ćevapa i preko 11 milijuna PIK kobasica. 

17.06.2019. 13:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh