« Lifestyle GASTRO
objavljeno prije 4 godine i 11 mjeseci
SAZNAJEMO

Lijepe vijesti za sve ljubitelje kave

Od 12. lipnja u Nespresso trgovini u Arena Centru u Zagrebu ljubitelji kave mogu pronaći tri nova kompaktna i savršena aparata za pripremu Nespresso kave

Aparati za svakoga
Aparati za svakoga (Nescaffe)
Više o

Nespresso

,

Pixie

,

Citiz

,

Citiz & Milk

Nespresso obitelj od 1986. godine iz dana u dan usrećuje sve ljubitelje prave kave. Danas svi možemo imati savršenu šalicu espresso kave u svom domu - baš kao da ju je napravio konobar s višegodišnjim iskustvom. Nespresso aparati sastavni su dio doma svih hedonista i poznavatelja savršenog okusa kave širom svijeta.

Od 12. lipnja u Nespresso trgovini u Arena Centru u Zagrebu ljubitelji kave mogu pronaći tri nova kompaktna i savršena aparata za pripremu Nespresso kave, koji su već dostupni na svjetskom tržištu, a od sada premijerno i kod nas. 

Odabirom jednog od postojećih ili tri nova Nespresso aparata, svaki ljubitelj kave moći će izraziti svoju kreativnost kombiniranjem između 28 ukusa u ugodnoj atmosferi svog doma. Strast za savršenstvom, visokom kvalitetom i posebnim doživljajem ispijanja kave ono je što Nespresso čini jedinstvenim brendom, sada s još tri nova elegantna i moderna aparata za pripremu kave. 

UPOZNAJTE NOVE ČLANOVE NESPRESSO OBITELJI

PIXIE

Pixie je novi SMART model iz Nespresso asortimana u iznenađujuće malom aparatu s mnoštvom inovativnih i naprednih funkcija.

CITIZ

Aparat s novim dizajnom koji daje dodir elegancije ritualima ispijanja kave širom svijeta, CitiZ će zadovoljiti i ljubitelje Nespresso kave, kao i obožavatelje modernog i elegantnog dizajna.

CITIZ&MILK

Novi aparat na našem tržištu poboljšanog dizajna koji je kombinacija retro i modernog stila u jednom. Posebnost ovog aparata je ugrađeni mikser za mlijeko. Ovaj dodatak će zadovolji sve vaše potrebe za savršenim dizajnom i još boljom Nespresso kavom.

13.06.2019. 14:03:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh