« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
PREDAVANJE

Park Božanske Energije na Wellness&Ezoteric Festu

Dođite na ugodno druženje s Parkom Božanske Energije i Swami Urgayom, osvježite se, napunite energijom i saznajte mnoge korisne savjete

Sjajno predavanje u subotu
Sjajno predavanje u subotu (Arhiva)
Više o

predavanje

,

program božanskog zdravlja

,

Park Božanske Energije

,

Wellness&Ezoteric Fest

POZIVAMO VAS NA PREDAVANJE "PROGRAM BOŽANSKOG ZDRAVLJA"

Saznajte kako biti zdrava, kreativna, ispunjena osoba, puna životnog elana i energije

koje se održava na "WELLNESS & EZOTERIC FEST", Arena Shopping centar Zagreb, Lanište 32, u subotu 20.4.13. u 13h, ulaz Istra - 1. kat!

Dođite na ugodno druženje s Parkom Božanske Energije i Swami Urgayom, osvježite se, napunite energijom i saznajte mnoge korisne savjete o kulturi zdravog življenja te praktične vježbe za svakoga.

Tijekom trajanja sajma, od 19-21.04. (petak 10-21h, subota i nedjelja 9-21h) moći ćete kupiti publikacije Parka Božanske Energije (Knjiga „Program Božanskog Zdravlja" i „Duboka meditacija") po promotivnoj cijeni na štandu, ulaz Istra - prizemlje.

Prirodan način je jedini način.

Priroda iscjeljuje, liječnik liječi."

Hipokrat

PREDAVANJE "PROGRAM BOŽANSKOG ZDRAVLJA"

Kako se napuniti izvorima energije kao što je kvalitetan san, zrak (disanje), voda, sunce, hrana i meditacija, saznajte na ovom Programu Božanskog Zdravlja. Temeljen na drevnim principima znanja, a jednostavan i praktičan program za svakoga, služi za postizanje boljeg zdravlja, povećanje energije, smanjenja stresa i napetosti kojima smo svi izloženi u ovom užurbanom vremenu. Ovaj Program Božanskog Zdravlja (po istoimenoj knjizi u izdanju Parka Božanske Energije) sastoji se od meditacije, tehnika disanja, suptilnih vježbi za koherenciju tijela i duha, revitalizaciju i pomlađivanje, te praktičnih savjeta o zdravlju, zdravoj prehrani itd.

U sklopu predavanja naučite već neke praktične vježbe disanja (za stimuliranje i povećanje životne energije, jačanje unutarnjih organa, povećanje mentalnog potencijala, reguliranje i optimalno djelovanje endokrinog, živčanog i probavnog sustava); te saznajte puno korisnih savjeta za zdrav život, korištenje sokova, čajeva, uljne terapije itd.

Statistike pokazuju kako oko 20% zdravlja ovisi o genima, 20% o okolini, 10% o ljekovitim pripravcima, a 50% o načinu života, iz čega je jasno vidljivo da vlastitim životnim navikama najviše utječemo na zdravlje ili bolesti organizma. Harmonizacijom tijela, uma i duha, te prakticiranjem tehnika koje će nas napuniti energijom, ostvarit ćemo zdravlje i sreću.

Više informacija možete saznati u Parku Božanske Energije na telefon 01 2981 421 (zvati od 11 do 14h), mobitel 091 161 7540, 091 2545 339; e-mail: info@divineenergypark.org.

www.divineenergypark.org

Facebook: Divine Energy Park

Twiteer: DivinEnergyPark

14.04.2013. 10:16:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh