« Spektakli
objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci
VOLI OPIJATE

Paris Hilton uhićena zbog kokaina

Hilton je posljednji put uhićena za vrijeme ljetošnjeg svjetskog nogometnog prvenstva u Južnoj Africi zbog sumnje da je posjedovala marihuanu

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Paris Hilton

,

droga

,

marihuana

,

kokain

,

uhićenje

Starleta Paris Hilton uhićena je u Las Vegasu zbog posjedovanja kokaina, objavili su u subotu američki mediji. List New York Daily News izvijestio je da je policija u petak u njezinoj torbici pronašla nepoznatu količinu kokaina za vrijeme pregleda njezinog vozila.

Prema televizijskoj mreži CBS, policajci su prilikom kontrole vozila osjetili i miris marihuane. Hilton je privedena u policijsku postaju ali je puštena u subotu u ranim jutarnjim satima. Jedan je pravni stručnjak izjavio za CBS da bi se 29-godišnja starleta, koja je 2007. bila u zatvoru zbog vožnje pod utjecajem alkohola, mogla ponovno naći iza rešetaka.

Posljednji incident vezan za Hilton dogodio se prošlog tjedna u njezinoj kući kad ju je probudio naoružani uljez. Hilton je posljednji put uhićena za vrijeme ljetošnjeg svjetskog nogometnog prvenstva u Južnoj Africi zbog sumnje da je posjedovala marihuanu. (hina/metro-portal)

28.08.2010. 18:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh