« Spektakli
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
PRIVATNA ŠKOLA

Nema više privatne poduke, Jacksonova djeca krenula u školu

Djeca Michaela Jacksona više ne žele sjediti kod kuće i učiti nego steći nove prijatelje u školi

Prince Jackson
Prince Jackson (Getty Images)
Više o

Michael Jackson

,

privatna škola

,

Paris Jackson

Dvoje od troje djece pokojnog pjevača Michaela Jacksona krenulo je u školu prvi put u životu nakon što su godinama podučavana kod kuće, objavio je internetski portal TMZ.com

13-godišnji Prince Michael i njegova godinu dana mlađa sestra Paris Jackson u srijedu su prvi put bili na nastavi u ekskluzivnoj privatnoj školi u Los Angelesu, koju su pohađali i Paris Hilton, Matthew Perry i Natalie Cole, objavio je TMZ navodeći neimenovane izvore.

Jacksonov najmlađi sin, osmogodišnjak poznat pod imenom Blanket, nastavit će primati privatnu poduku kod kuće. Pjevačeva majka Katherine, koja se brine za njegovu djecu, u lipnju je najavila da će djecu, koja žive skrivena od javnosti, ove jeseni poslati u školu.

Navodno je poticaj za tu ideju dao Prince, koji želi napokon steći iskustvo u društvenom životu. Michael Jackson, koji je umro u lipnju prošle godine, skrivao je svoju djecu od javnosti.

Škola Buckley u dolini San Fernando kraj Los Angelesa prema vlastitim navodima za godinu dana školovanja naplaćuje između 25.000 i 29 tisuća dolara.(hina/metro-portal)

28.08.2010. 09:38:29
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh