« Spektakli
objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci
NE MOŽE!

Paris Hilton protjerana iz Japana

Osoba koja je osuđena na uvjetnu kaznu zatvora u inozemstvu ne smije boraviti u Japanu, pa se slavna bogatašica morala vratiti kući

Paris Hilton
Paris Hilton (Getty Images)
Više o

Paris Hilton

Bogatašica Paris Hilton protjerana je iz Japana zbog nedavne presude na dvije uvjetne zatvorske kazne u SAD-u te se u srijedu morala vratiti u svoju zemlju, sudeći prema prizorima koje je emitirala japanska televizija.

Stigavši u utorak u osobnom zrakoplovu u međunarodnu zračnu luku Tokio-Narita, Hilton su u utorak navečer pa ponovno u srijedu ispitivale japanske imigracijske službe prije nego je odustala od zahtjeva za vizu, javlja novinska agencija Kyodo. Vlasti u zračnoj luci Narita potvrdile su da je njezin zrakoplov odletio iz Japana.

Paris Hilton željela je doći u Tokio kako bi sa sestrom Nicky sudjelovala u promociji marke ručnih torbica ali je događaj otkazan.

Japanske vlasti nisu je željele ugostiti dan nakon presude na sudu u Las Vegasu na dvije uvjetne zatvorske kazne zbog posjedovanja kokaina i ometanja pravde. Osobi osuđenoj na uvjetnu kaznu zatvora u inozemstvu nije dopušteno boraviti u Japanu osim iz "posebnih razloga". (hina/metro-portal)

22.09.2010. 12:12:18
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh