« Seks
objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci
NE ZABORAVITE

Par zanimljivih istina o seksu

O predigri se toliko priča iz jednostavnog razloga - stvarno je jako, jako važna i tko god vam tvrdi suprotno, nema pojma o seksu

Što zaboravljamo o seksu
Što zaboravljamo o seksu (Arhiva)
Više o

seks

,

savjeti

,

jutarnji seks

Seks je jedna od stvari koje se stalno spominju u raznim člancima koji su prepuni savjeta, a sada bi bilo dobro podsjetiti se na par činjenica koje se često zaboravljaju.

Recimo, jutarnji seks, ma koliko ga neki voljeli, a drugi mrzili, uvjerljivo je najbolji lijek za mamurluk, to će vam priznati svatko tko je isprobao.

>> Kakav seks treba svakom paru >>

Vjerojatno znate da u seksu, kao uostalom i u drugim segmentima života, morate tražiti ono što volite da biste dobili - partner vam ne čita misli.

Predigra je predmet mnogih priča, a razlog je vrlo jednostavan - stvarno je jako, jako važna i tko god vam tvrdi suprotno, nema pojma o seksu.

>> Nepravedno zanemarena pravila dobrog seksa >>

Ne smije se zaboraviti da prvi seks s novim partnerom nikad nije najbolji seks, jer se po prvi put vidite goli, nemate pojma o željama i navikama partnera u krevetu. No, sve dok oboje to znate, nema razloga za strah.

I da, za kraj - seks je smiješan. Beskrajno. Zvukovi koji se ispuštaju, face koje radimo ... neprocjenjivo. Ali samo ako to shvatite opušteno, kao prirodne stvari koje se događaju svima.

07.12.2015. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh