« Seks
objavljeno prije 8 godina i 2 mjeseca
HE HE

Par stvari o tijelu koje ne znate ...

Žene imaju tu prednost da, za razliku od muškaraca, orgazme mogu doživljavati u serijama i ne postoji ograničenje u broju

Mislite da znate sve o seksu?
Mislite da znate sve o seksu? (Arhiva)
Više o

tijelo

,

žensko tijelo

,

zabavne činjenice

Nikad nije na odmet saznati neke nove stvari o ljudskom tijelu kako bi se mogli prilagoditi baš svakoj situaciji.

Tako, recimo, vjerojatno ne znate da nakon seksa raste razina estrogena u krvi, pa je kosa sjajnija, oči veće i bistrije a koža glađa, što jednom riječju znači da smo nakon seksa ljepši.

Čisto za podsjetnik:ovulacija ženama donosi više testosterona u krvi, što ih čini bitno napaljenijim nego inače, a bolja cirkulacija krvi do genitalija olakšava postizanje orgazma ..

No, to nije sve - vjerujemo da većini nije poznata činjenica da je gornji lijevi kvadrant klitorisa daleko najosjetljiviji na podražaje. Recept: kružni pokreti koji završavaju na vrhu i orgazam stiže u valovima.

Za kraj - žene imaju tu prednost da, za razliku od muškaraca, orgazme mogu doživljavati u serijama i ne postoji ograničenje u broju.

Naravno, intenzivna aktivnost u intimnom području može izazvati iritaciju ili peckanje, što ipak neće smanjiti sposobnost postizanja orgazma. Da bi muškarcima izvadili mast do kraja, što više orgazama žena doživi, skraćuje se vrijeme između njih ...

 

.

23.03.2016. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh