« Život
objavljeno prije 5 godina i 7 mjeseci
BRAVO!

Pampers i Palčići pomažu Odjele za neonatologiju

Za svaki paket pelena Pampers Premium Care kupljen u dm-u Pampers donira 10 kuna za humanitarnu akciju «Palčić gore» u organizaciji Kluba roditelja nedonoščadi Palčići

Pampers donira za nedonoščad
Pampers donira za nedonoščad (Pampers)
Više o

Pampers

,

Pampers Premium Care

,

Klub roditelja nedonoščadi Palčić

Svake se godine u Hrvatskoj prije vremena rađa oko 2.000 djece. Tim prerano rođenim mališanima potrebna je intenzivna liječnička skrb kako bi preživjeli i izbjegli zdravstvene probleme u budućnosti. Stanje na odjelima neonatologije u zemlji zahtjeva dodatna ulaganja, a liječnici upozoravaju na nedostatak opreme koja bi njihov rad podigla na višu razinu. Uz medicinske aparate, neonatologijama je neophodno potrebna i ostala osnovna oprema, poput pelena. Kako i sami naglašavaju, kvalitetne pelene nisu samo sredstvo za njegu, već značajno utječu i na razvoj malih boraca.

>> Osvojite bogati nagradni paket Pampersa u nagradnoj igri na našem portalu! >>

Iz tog razloga, Pampers je i ove godine odlučio pomoći najmanjima i osigurati im najbolju zaštitu. Za svaki paket pelena Pampers Premium Care kupljen u dm-u Pampers donira 10 kuna za humanitarnu akciju «Palčić gore» u organizaciji Kluba roditelja nedonoščadi Palčići. Prikupljeni iznos će se iskoristiti za nabavku pelena Pampers Premium Care u veličini 0 za neonatološke odjele diljem Hrvatske kojima je takva pomoć najpotrebnija. Akcija traje do 15. prosinca 2014.godine.

Pampers Premium Care: Prozračne mikropore pomažu bebinoj koži da diše 

Devet mjeseci sreće, uzbuđenja i strepnje hoće li sve biti u redu s bebom. Međutim, ponekad nas mala ljubav iznenadi i stigne ranije nego što smo očekivali.

Nedonoščad, odnosno bebe rođene prije 37. tjedna trudnoće ili ranije, koje teže 2500 grama ili manje, zahtijevaju posebnu pažnju i njegu. Pampers je u suradnji s Klubom roditelja nedonoščadi Palčići prepoznao potrebe prerano rođenih beba i beba niske porođajne težine pa od sada u dm-ovim prodavaonicama možete pronaći pelene Pampers Premium Care veličine 0 koje pomažu zaštititi izuzetno osjetljivu kožu nedonoščadi. 

Klub roditelja nedonoščadi Palčić

Blagodati zaštite kože s pet zvjezdica uključuju prozračan vanjski sloj koji omogućuje koži da diše te tako smanjuje pretjeranu vlažnost unutar pelene. Tu je i inovativna tehnologija Dry MaxTM koja zadržava mokraću i stolicu u samoj jezgri pelene, pomažući sačuvati zdravlje bebine kože i smanjiti eventualnu neudobnost.

Osim toga, u suradnji s roditeljima i pedijatrima, Pampers Premium Care razvio je i indikator mokre pelene (dostupan u veličinama 0 do 3). Njegova žuta trakica poplavi kada dođe u kontakt s tekućinom, pa roditelji lakše mogu utvrditi kada je vrijeme za zamjenu pelene.
Pelene Pampers Premium Care preporučuje Klub roditelja nedonoščadi Palčići!

Za više informacija posjetite nas na Facebooku i/ili Twitteru

>> Osvojite bogati nagradni paket Pampersa u nagradnoj igri na našem portalu! >>

09.12.2014. 13:55:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh