« Svijet
objavljeno prije 12 godina i 3 mjeseca
RAT U SIRIJI

Pakao na zemlji: U Homsu ubijene 103 osobe

U bombardiranju je poginuo i aktivist iz Homsa Anas al-Taršeh koji je snimao napad i postavio snimke na YouTube, priopćila je lokalna organizacija oporbenih aktivista

Fotografija vijesti
Više o

Sirija

,

Bašar al-Asad

,

građanski rat Sirija

U bombardiranju grada Homsa od strane snaga predsjednika Bašara al Asada jučer su poginule 103 osobe, prenosi Hina.

Većina poginulih su civili, a među njima je bilo 14 djece i jedna žena, stoji u priopćenju.

U bombardiranju je poginuo i aktivist iz Homsa Anas al-Taršeh koji je snimao napad i postavio snimke na YouTube, priopćila je lokalna organizacija oporbenih aktivista.

Prema priopćenju, najmanje 36 osoba poginulo je u Homsu, a 32 u pokrajini Hami. Pet osoba ubijeno je u gradu Alepu na sjeveru Sirije.

Pripadnici snaga sigurnosti ubili su deset osoba u gradu Hasaki na istoku zemlje gdje su pucali na mnoštvo koje je pokušalo srušiti kip Asadova pokojnog brata Basela, priopćili su oporbeni aktivisti koji bilježe slučajeve kršenja ljudskih prava otkako je počeo ustanak protiv Asada prije 11 mjeseci.

25.02.2012. 09:12:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    ea
    25.02.2012. 11:31
    USA scenario podrivanja nestabilnosti Sjeverne Afrike sa potpomognutim unutrasnjim neprijateljskim snagama.Kriminalci i otpadnici svih vrsta, naivni ginu u licnoj osvetoljubivosti,uvlace citavu drzavu u sukob kome nema kraja.U jednoj svjetskoj ekonomskoj krizi gdje se ne vidi izlazak, dovode zemlju u jos gore stanje u kom nema povratka tip BiH.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh