« Seks
objavljeno prije 11 godina i 3 mjeseca
AAH?!

Oženjeni češće doživljavaju orgazme

Veliko istraživanje o seksu i vezama pokazalo je da pušu neki novi vjetrovi među plahtama

Oženjenima to ide bitno bolje
Oženjenima to ide bitno bolje (Dreamstime)
Više o

seks

,

samci

,

orgazam

,

oženjeni

Treće godišnje istraživanje portala match.com u suradnji s Kinsey institutom obuhvatilo je 5 tisuća samaca oba spola i tisuću oženjenih, a rezultati odgovora na preko 200 pitanja su više nego zanimljivi.

Sve više žena suzdržava se od seksa dok veza ne postane ozbiljna, pa je ta brojka sada na 37 posto za razliku od 6 posto manje prošle godine, a pred dvije godine tako je mislilo tek 25 posto žena. Internet se pokazuje sve boljim medijem za upoznavanje, jer je čak trećina neoženjenih u vezi s osobom koju su upoznali online.

Ono što je najbolje za njihove partnere je stav da im je važnije seksualno zadovoljstvo partnera od njihovog, što zastupa čak 97 posto ispitanika. No, s druge strane, otvorenost je sve traženija, pa tako 53 posto muškaraca i čak 77 posto žena ne bi hodalo s osobom koja taji SMS poruke.

No, podatak o učestalosti doživljavanja orgazma definitivno će deprimirati samce, jer oni ga doživljavaju u 38 posto slučajeva, dok oženjeni imaju 91 posto uspješnosti.

Studija je otkrila i da za razliku od oženjenih koji svrše u 91 do 100 posto slučajeva kada se seksaju samci svrše u samo 38 posto slučajeva.

27.02.2013. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh