« Žene
objavljeno prije 8 godina i 3 mjeseca
STVARNO?

Ove stvari ne tražite od svog muškarca

Svaka žena ima nekog princa na bijelom konju o kojem povremeno mašta i zamišlja njegove karakteristike, no ove bi trebale izbjeći u svakom snu ...

Sanjajte, ali otvorenih očiju
Sanjajte, ali otvorenih očiju (Shutterstock)
Više o

žene

,

osobine

,

karakter

,

savršen muškarac

,

maštanje

Savršen muškarac ne postoji, reći će svaka žena na pragu tridesete, jer je do tada surova stvarnost već pokazala svoje pravo lice, no kako će i dalje maštati o najboljem mogućem frajeru, evo par stvari koje bi vam se mogle u praksi gadno obiti o glavu ...

>> Savršen muškarac ne postoji >>

Ako ste na prvih par mjesta liste stavili izgled, razmislite još jednom - za takvim će se muškarcem okretati druge žene i bit ćete stalno sumnjičavi i ljubomorni. Treba li vam to? Možda da, ali i zgodni frajeri mogu vas razočarati, stoga, pomaknite izgled malo niže na listi prioriteta. 

>> Osobine savršenog muškarca >>

Ništa manji problem nije ni želja da vaš muškarac ima super posao sa super plaćom, to u teoriji izgleda sjajno, no u praksi je potpuno drugačije - takav posao zahtijeva od njega da mu se potpuno posveti, što znači da neće imati vremena za vas. 

>> Kakav treba biti savršen muškarac >>

Bogatstvo je također često na popisu želja, ali i tu je situacija prilično nezgodna - takvih ima malo, pa ako ćete čekati da naletite na jednoga, moglo bi vam prohujati vrijeme uzalud.

Naravno, bilo bi sjajno da vam se interesi poklapaju, no to sigurno nije garancija uspješne veze. Ne tražite nekoga tko voli iste bendove kao i vi i voli sve što volite i vi, drugačiji interesi mogu upravo pridonijeti kvaliteti veze i održati je zanimljivijom puno duže nego da živite s osobom koja je vaša kopija. 

25.02.2016. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh