« Glazba
objavljeno prije 6 mjeseci i 14 dana
NAJAVE

Ove srijede stižu nam pioniri stoner metala Yawning Man

U srijedu 18/10 Regular John opetovano dovodi stoner pionire Yawnin Man uz podršku domaćeg Sloanwalla

Yawning Man
Yawning Man (Arhiva)
Više o

Vintage Industrial Bar

,

Yawning Man

SRIJEDA 18.10.2023. Yawning Man & Sloanwall @VIB

Vrata 20:00 h | Koncert 21:15 h

Ulaznice: 12,00 € / 16,00 € | Dirty Old Shop (Tratinska 34) / VIB & Grif (Savska 160)

U srijedu 18/10 Regular John opetovano dovodi stoner pionire Yawnin Man uz podršku domaćeg Sloanwalla.

YAWNING MAN

Bend u čijem ćete glazbenom izričaju čuti od psihodeličnog rocka, jazza, hard rocka, folka, korijenskog punka pa do world glazbe i eksperimentale. Osnovan je davne 1986. godine u južnom dijelu kalifornijske pustinje. Zvuk koji ih izražava baš kao i atmosfera koja obavija njihove pjesme povučeni su još iz dana dugih i znojnih jam sessiona iz garaže zajedničke kuće u Coachella Valleyju.

Yawning Man originalno su osnovala četvorica prijatelja iz djetinjstva Gary Arce, Mario Lallli, Alfredo Hernandez i Larry Lalli. Naši junaci iz kalifornijske pustinje do sada su objavili desetak studijskih albuma i EP-jeva te nekoliko live albuma baš kao što su unazad 15-ak godina svirali turneje diljem Europe i Sjeverne Amerike. Uglavnom, volite li emotivnu i filmsku, melankoličnu i malo tešku, u isto vrijeme odličnu za vožnju sa spuštenim prozorima i vjetrom u kosi te sanjarsku glazbu, onda je koncert grupe Yawning Man nešto što bi trebali ubaciti u svoju kalendar.

SLOANWALL

Sloanwall su zagrebački groove/stoner mangupi. Osnovani 2014.. izbacili su dva EP-a "Dawn of Mind" 2016. i "Vol. II" 2018. te ovogodišnji full album "Elephantry". Svirali su uz Sasquatch, Nightstalker, Godsleep, Deaf Radio, Mars Red Sky, Dopelord a sad je vrijeme došlo da se pridruže i Yawning Manu!

17.10.2023. 12:28:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh