« Hrvatska
objavljeno prije 15 godina i 2 mjeseca

Ovaj tjedan odaberite svoj fakultet

Smotra Sveučilišta u Zagrebu od 2. do 4. travnja

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Igor Sambolec, CROPIX)
Više o

izbor fakulteta

,

smotra sveučilišta

Smotra Sveučilišta u Zagrebu, na kojoj će sudjelovati 33 fakulteta i akademija zagrebačkog Sveučilišta te pedesetak veleučilišta i visokih škola iz Hrvatske i inozemstva, održat će se od 2. do 4. travnja u Studentskom centru u Zagrebu, izvijestilo je danas Sveučilište.

 

Održat će se u Klubu studenata SC-a, izložbenom šatoru i prizemlju glavne zgrade Studentskog centra, na 1600 četvornih metara. U svim prostorima izlagačima će biti omogućen pristup internetu, te će biti postavljeni "webomati" na kojima će posjetitelji moći pregledavati prezentacije. Tehničku podršku na izložbenim prostorima osigurava Sveučilišni računski centar SRCE.

U okviru izložbenog šatora, u prostoru Medijskog kutka, odvijat će se poseban program tijekom kojeg će biti održane četiri panel-diskusije, razgovori s bivšim i sadašnjim studentima, te profesorima Sveučilišta u Zagrebu. Program na medijskoj pozornici Sveučilište ostvaruje u suradnji s Fakultetom političkih znanosti.

Kraćim nastupima i programom posjetiteljima će se u sva tri prostora predstavljati studentske sportske i umjetničke grupe, a studenti- novinari Radio Studenta izvještavat će o aktivnostima na štandovima.

Smotra se ove godine organizira 13. put, a cilj joj je upoznati učenike završnih razreda srednjih škola, studente i sve zainteresirane s programima preddiplomskih, diplomskih i poslijediplomskih studija, uvjetima studiranja, studentskom životu, kreativnim mjestima za zapošljavanje u pojedinim strukama, novim radnim uvjetima koje osiguravaju poduzetnici i kompanije, uvjetima smještaja u Zagrebu i drugom. Očekuje se da će smotru, kao i prethodnih godina, posjetiti oko 20 tisuća posjetitelja.

Smotra se otvara 2. travnja u Klubu studenata SC-a, uz program udaraljkaškog ansambla biNg bang Muzičke akademije, prigodnu izložbu radova studenata Akademije likovnih umjetnosti, te modnu reviju studenata Tekstilno-tehnološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Smotru će otvoriti rektor Aleksa Bjeliš.

Ulaz na sve sadržaje tijekom trajanja smotre je besplatan. (hina/metro-portal)

31.03.2009. 11:45:07
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh