« Film
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
SAVA

Otvoren StudentCuts!

Jučer je u studentskom domu Stjepan Radić na Savi održano svečano otvorenje prvog StudentCutsa, Internacionalnog studentskog filmskog festivala

Otvoren StudentCuts na Savi
Otvoren StudentCuts na Savi (StudentCuts)
Više o

StudentCuts

StudentCuts festival je, putem video nastupa, službeno otvorila dr.sc. Slavica Ćosović Bajić, dekanica Tehničkog veleučilišta u Zagrebu, glavnog sponzora festivala, koja je tom prilika istaknula zadovoljstvo realizacijom događanja, za koje je istaknula podršku za održavanje u narednim godinama, te pozdravila i čestitala svim autorima filmova i sudionicima.

U nastavku događanja, održana je i prigodna tribina, pod nazivom Digitalne medijske kulture na kojoj su sudjelovali predstavnici medijske i filmske struke: Vjeran Bušelić s Tehničkog veleučilišta u Zagrebu, Jaka Polutnik kao predstavnik Sveučilišta u Mariboru, organizacijskog partnera festivala, Branka Vuk s CARNet-a te Fran Mubrin i Darijo Cerepinko s Sveučilišta Sjever, još jednog partnera i sponzora festivala.

U zabavnom dijelu programa u dvorani Pauk do kasno u noć posjetitelji su mogli uživati u nastupu banda the Roomers i Finding Fawcet te DJ Slishmeistera. Kao iznenađenje nastupila je i Petra Dugandžić, zvijezda „Larina izbora" koja je svoj pjevački talent brusila u emisiji „Zvijezde pjevaju".

Festival se nastavlja još i danas do 21 sat, kada će biti dodijeljena i nagrada publike. Ne propustite zanimljive filmove s CARNet-ovog webfestivala te izbor najboljih filmova s International student film festivala iz 2013. godine, a za mlade autore organizirano je i druženje s redateljima s ciljem razmjene ideja i kontakata.

Više na stranicama festivala.

17.05.2014. 14:24:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh