« Film
objavljeno prije 10 godina
BOX OFFICE

Godzilla slistila konkurenciju u američkim kinima

Godzilla će za tjedan dana podmiriti troškove, zahvaljujući podjednako izvrsnom američkom (93,2 mil. dolara), ali i spektakularnom worldwide otvaranju (103 mil. dolara).

Godzilla se trijumfalno vratila
Godzilla se trijumfalno vratila (Arhiva)
Više o

box office

,

Godzilla

,

zarada u kinima

,

Susjedi iz pakla

Kocka se isplatila, reboot filmskog serijala o zloglasnom japanskom reptilu težak 160 milijuna dolara nije potrošen uzalud, dapače novi Godzilla već će za tjedan dana podmiriti troškove, zahvaljujući podjednako izvrsnom američkom (93,2 mil. dolara), ali i spektakularnom worldwide otvaranju (103 mil. dolara).

Što se ovog američkog tiče, ono je tek za 2 milje slabije od najboljeg ovogodišnjeg, „Kapetana Amerike: Ratnika zime" (95 mil.), ali otprilike jednako toliko bolje od „Čudesnog Spider-Mana 2" (91,6 mil.).

Uglavnom, box office se pristojno zatresao, a od stradalnika najmanje su štete pretrpili Susjedi iz pakla koji su se spustili na drugo mjesto sa 25,9 milijuna dolara (ukupno 91,5), dok je drugi Čudesni Spider-Man pao na treće mjesto s utrškom od 16,8 milijuna.

Drugi ovotjedni new entry je bejzbol drama Million Dollar Arm s dečkom s Madisona Jonom Hammom u glavnoj ulozi, no rezultat od 10,5 milijuna u prva tri dana može se smatrati podbačajem.

Cijeli izvještaj iz američkih kina možete pročitati na portalu Nemilosrdni gadovi.

19.05.2014. 10:14:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh