« Život
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
PSST

Otkrivate li previše detalja svoje veze?

Društvene mreže postale su parada ega na svim razinama, pa i onoj ljubavnoj, no koliko je to stvarno dobro za vezu i kako znati da ste pretjerali

Trebaju li baš svi znati sve?
Trebaju li baš svi znati sve? (Arhiva)
Više o

veza

,

ljubavna veza

,

društvene mreže

,

detalji

,

intima

Veze mogu biti tajne, naravno, no prije ili kasnije svaka će izaći na vidjelo, a neki se ljudi jednostavno trude objaviti svijetu što je više moguće detalja. Koliko je to dobro za vezu? Pa, takvo ponašanje nikako ne ide na ruku vezi, jer se vrlo često može dogoditi da iscure neke činjenice koje bi trebale biti samo vaše ...

Recimo, ako stavljate statuse na Facebook čim se nešto dogodi, možete ubrzo postati opsesivan skupljač lajkova koji će kvalitetu svoje veze cijeniti baš po njima, što definitivno nije pametan potez. Tražiti odobravanje drugih za događaje iz svog ljubavnog života ne može vas odvesti daleko, stoga, dozirajte ih s mjerom.

Naravno, na taj način prijatelji znaju sve o vašoj vezi, a ne tako davno povremeno ste se povjeravali najboljoj prijateljici za manje škakljive stvari ... Neke stvari jednostavno moraju ostati između vas i vašeg partnera, inače bi on/a mogli imati nešto protiv takvog ponašanja.

I da, ako vas zabrinjava što drugi misle o vašem partneru pa otkrivate sve detalje kako bi okolina stekla dojam da je sve savršeno, definitivno imate problem koji pod hitno morate riješiti.

06.07.2015. 20:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh