« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 5 godina i 2 mjeseca
SAZNAJEMO

Otkrijte Nivea Men Deep antiperspirant dezodoranse

Za savršen prvi dojam i osjećaj svježine koji traje NIVEA MEN DEEP linija dezodoransa dostupna je u dva nova karizmatična mirisa

Nivea Men Deep dezodorans
Nivea Men Deep dezodorans (Nivea)
Više o

Nivea

,

dezodorans

,

antiperspirant

,

Nivea Men Deep

Svakodnevni izazovi modernog života uključuju sve veći broj aktivnosti koje obavljamo tijekom dana. Muškarci pri tome, kao i žene, trebaju pouzdanu zaštitu od znojenja koja će im osigurati osjećaj svježine kroz cijeli dan.

NIVEA MEN DEEP linija antiperspirant dezodoransa s aktivnim ugljenom nudi rješenje za ubrzani tempo aktivnog života modernog muškarca s dva nova odvažna mirisa - AMAZONIA i ESPRESSO!

Za savršen prvi dojam i osjećaj svježine koji traje NIVEA MEN DEEP linija dezodoransa dostupna je u dva nova karizmatična mirisa koji podsjećaju na svježinu amazonske divljine i senzualni miris kave.

NIVEA MEN DEEP ESPRESSO antiperspirant

Zavodljiv miris espressa, upotpunjen svježim ananasom, dragocjenom lavandom i drvenim notama uz 48-satnu zaštitu od znojenja i neugodnog mirisa.

Pruža dugotrajan osjećaj suhoće i čiste kože zahvaljujući formuli na bazi aktivnog ugljena koja ima antibakterijski učinak. Dermatološki dokazana podnošljivost za kožu.

MPC (sprej 150 ml): 23,90 kn / MPC roll-on (50 ml): 23,90 kn.

NIVEA MEN DEEP AMAZONIA antiperspirant

Odvažna svježina amazonske divljine s energizirajućim mirisom citrusa i aromatičnim notama đumbira uz 48-satnu zaštitu od znojenja i neugodnog mirisa.

Pruža dugotrajan osjećaj suhoće i čiste kože zahvaljujući formuli na bazi aktivnog ugljena koja ima antibakterijski učinak. Dermatološki dokazana podnošljivost za kožu.

MPC (sprej 150 ml): 23,90 kn / MPC roll-on (50 ml): 23,90kn.

Za više informacija o NIVEA proizvodima posjetite naše stranice.

Pratite novosti o NIVEA proizvodima prijavom na primanje newslettera

Pratite nas i na Facebooku NIVEA Hrvatska.

Instagram NIVEA Hrvatska. 

27.05.2019. 14:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh