« Glazba
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
PROBLEMI

Otkazani koncerti u sklopu Jazzarelle

Vulkanski oblaci nad Europom onemogućili dolazak Dee Dee Bridgewater i Eliane Elias u Zagreb

Fotografija vijesti
Više o

Jazzarella

,

Dee Dee Bridgewater

,

Eliane Elias

Zbog prekida zračnog prometa u Europi kojeg je uzrokovao oblak vulkanske prašine otkazuju se koncerti Dee Dee Bridgewater Quintet i Eliane Elias Quartet najavljeni u sklopu 5. Ghetaldus All Women Jazz Festivala.

Unatoč svim našim naporima, zbog prometnih poteškoća u zračnom prostoru nad Europom i nemogućnosti dolaska izvođača, prisiljeni smo otkazati navedene koncerte.

Koncert Cassandra Wilson Sexteta, najavljen za srijedu 21. travnja, iz istih je razloga odgođen, a novi datum koncerta je ponedjeljak, 26. travnja. Mjesto održavanja koncerta je KD Vatroslav Lisinski, a koncert će početi u 19 i 30 sati.

Svi koji su kupili ulaznice za otkazane koncerte Dee Dee Bridgewater Quinteta i Eliane Elias Quarteta moći će ih od utorka 20. travnja vratiti uz povrat novca na prodajnim mjestima gdje su ulaznice kupljene.

Ulaznice kupljene za koncert Cassandre Wilson koji se trebao održati 21. travnja vrijede za koncert koji će se održati u novom terminu, u ponedjeljak, 26. travnja. Svi koji nisu u mogućnosti prisustvovati koncertu u ponedjeljak, 26. travnja mogu, također od utorka, 20. travnja, vratiti svoju ulaznicu uz povrat novca na blagajni KD V. Lisinski.

18.04.2010. 18:35:27
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh