« Film
objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec
LOŠE VIJESTI

Otkazan ovogodišnji Libertas Film Festival

"Žao nam je što smo morali donijeti ovu odluku i nadamo se da će situacija sljedeće godine biti bolja, kazala je osnivačica Festivala Mia Pećina

Fotografija vijesti
Više o

Dubrovnik

,

Libertas Film Festival

,

filmski festivali

Unatoč tomu što je bio planiran za kraj travnja i čak sedam godina uzastopnih izdanja, organizatori Libertas film festivala objavili su kako se festival ove godine ipak neće održati, javlja Hina.

"Žao nam je što smo morali donijeti ovu odluku i nadamo se da će situacija sljedeće godine biti bolja te da ćemo u Dubrovnik ponovno dovesti neka od najvećih imena filmske umjetnosti u svijetu", kazala je osnivačica Festivala Mia Pećina.

Iako je kroz sve recesijske godine uspio prevladati prepreke, u 2012. nije bilo moguće osigurati dovoljan budžet da se festival održi bez ugrožavanja kvalitete i filmova i same organizacije.

U sedam godina postojanja Libertas film festival dubrovačkoj publici i gostima prikazao je nacionalne i europske, a ponekad i svjetske premijere ponajboljih filmova nezavisne produkcije iz cijeloga svijeta.

Tijekom godina festival je ugostio i zvijezde poput Chrisa Coopera, Michaela Ohovena, Jima Sheridana, Woodyja Harlesona, Danisa Tanovića, Relje Bašića, Mustafe Nadarevića, Vinka Brešana i mnogih drugih.

05.04.2012. 17:36:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh