« Hi-tech
objavljeno prije 4 godine i 2 mjeseca
PRIJAVITE SE!

Osvojite vrijedne nagrade na Fortnite Celebration Cup natjecanju

Prijaviti se mogu svi Fortnite igrači koji igraju na PlayStation 4 konzoli, a sudjelovanjem će imati priliku zaraditi predmete u igri i novčane nagrade

Fortnite Celebration Cup
Fortnite Celebration Cup (Fortnite)
Više o

Fortnite

,

Fortnite Celebration Cup

U subotu, 15. veljače i nedjelju, 16. veljače održava se Fortnite Celebration Cup natjecanje. Prijaviti se mogu svi Fortnite igrači koji igraju na PlayStation 4 konzoli, a sudjelovanjem će imati priliku zaraditi predmete u igri i novčane nagrade! 

Prvog dana, 15. veljače, igrači s najboljim rezultatima na svakoj regionalnoj rang listi imat će priliku osvojiti:

• Najboljih 50% - sprej "Take Cover"

• Najboljih 25% - sjekira „Wild Accent"

• Top 5% - „Tango" outfit

Drugog dana natjecanja, 16. veljače, igrači s najboljim rezultatima na svakoj regionalnoj rang listi imat će priliku osvojiti udio u nagradnom fondu od 1.000.000 USD.

Da bi sudjelovali, igrači moraju biti sigurni da je njihov Fortnite račun na razini 15 i da je na njihovom Epic računu omogućena dvofaktorska provjera identiteta.

Za informacije o terminima za vašu regiju, aktivirajte Fortnite na svojoj PlayStation 4 konzoli i idite na karticu "Compete" kako biste saznali više detalja o tome kako i kada zaigrati.

Počnite vježbati već danas, a vidimo se 15. veljače na turniru!

Za službena pravila posjetite https://www.epicgames.com/fortnite/competitive/news/fortnite-playstation-cup-official-rules, a za dodatne informacije o ostalim PS4 turnirima pogledajte playstation.com/tournament.

03.02.2020. 15:44:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh