« Hi-tech
objavljeno prije 1 godinu i 4 mjeseca
COOL

Ostavite novčanik kod kuće i plaćajte Garmin satom

Često ne nosite novčanik sa sobom na trčanje ili dok šećete psa? Nema veze jer možete plaćati putem Garmin sata i novčanik ostaviti kod kuće ili u autu

Garmin Pay
Garmin Pay (Arhiva)
Više o

plaćanje

,

Garmin

Garmin PayTM je brz, siguran i praktičan način plaćanja na svim mjestima koja omogućuju beskontaktno plaćanje od sada i Visa debitnim karticama Erste banke. [i]

Vaš Garmin uređaj već je važan dio vaše svakodnevnice, ali zahvaljujući rješenju za beskontaktno plaćanje Garmin PayTM koristit ćete ga više nego ikad prije. Radi se o bržem, sigurnijem i praktičnijem načinu plaćanja. Garmin PayTM je rješenje za beskontaktno plaćanje osmišljeno za ljude koji su uvijek u pokretu. Bez obzira želite li stati na kavu nakon jutarnjeg trčanja ili na doručak za vrijeme vožnje, Garmin PayTM omogućuje vam da brzo i jednostavno plaćate usluge samo putem sata.

Garmin PayTM funkcija beskontaktnog plaćanja dostupna je na odabranim Garmin GPS pametnim satovima[ii]

„Uz Garmin PayTM vlasnici podržanih Garmin satova mogu ostaviti svoj telefon i novčanik kod kuće kada idu na trčanje ili vježbanje. Drago nam je što nas je i Erste banka podržala i omogućila dostupnost ove usluge svojim klijentima koji koriste Visa debitne kartice, rekao je Neven Čolić, direktor Garmin Hrvatska".

Ambasador Garmin PayTM usluge, pjevač grupe Vatra, Ivan Dečak rekao je: „Više ne izlazim nigdje bez svojeg pametnog Garmin sata, ali zato novčanik često namjerno zaboravim. Moji prijatelji su već navikli jer znaju da volim tehnologiju i praktična rješenja kao što je Garmin PayTM na mojem Fenix 6 solar satu.

Gdje možete upotrebljavati Garmin PayTM?

Gotovo svugdje gdje možete beskontaktno plaćati. Provjerite koje su trgovine uključene. Popis se stalno povećava.[iii]

Je li kupnja putem sata sigurna?

Možete odahnuti i sa sigurnošću plaćati. Tvrtka Garmin ozbiljno pristupa sigurnosti vaših podataka za plaćanje. Zbog toga vas Garmin PayTM štiti upotrebom kartičnih brojeva i transakcijskih kodova specifičnih za sat svaki put kad kupujete. Broj vaše kartice ne sprema se na uređaju ili na našim poslužiteljima i ne prenosi se trgovcima tijekom plaćanja. U satu se nikada ne pohranjuju pravi kartični podaci već digitalizirani token koji je štićen PIN-om poznatim jedino korisniku sata, transakcije se autoriziraju pouzdanom dvofaktorskom autentifikacijom, a sav prijenos podataka zaštićen je njihovom enkripcijom.

Detaljnije upute o korištenju Garmin PayTM aplikacije klijenti mogu pronaći na službenoj Garmin internetskoj stranici i internetskoj stranici Erste banke.



[i] Pogledajte zemlje u kojima je usluga podržana, mrežu za plaćanje i informacije o bankama izdavačima kartica na adresi Garmin.com/garminpay/banks

[ii] Fenix 6 serija satova, Venu, Venu 2/2s serija, Venu Sq serija, Forerunner 945, Forerunner 745, Vivoactive 4/4s serija, Enduro, Vivomove Style serija, Vivomove Luxe serija, Legacy Hero serija, Approach S62 serija, Descent Mk2 serija, MARQ serija, D2 Delta serija, Quatix 6 serija, Tactix Delta serija

[iii] Garmin PayTM već je neko vrijeme dostupan putem Revolut kartice, putem Visa kartice Zagrebačke banke, a sada i Visa kartice Erste banke. 

15.11.2022. 15:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh