« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 11 godina i 9 mjeseci
OVAAAJ ...

Oralnim seksom protiv jutarnje mučnine

Zacijelo najčudniji prijedlog za rješavanje problema jutarnjih mučnina kod trudnica koji smo ikad čuli

Lijek za jutarnju mučninu je - sperma?
Lijek za jutarnju mučninu je - sperma? (Arhiva)
Više o

trudnoća

,

lijek

,

oralni seks

,

preeklampsija

,

jutarnje mučnine

,

gutanje sperme

,

antidepresiv

Trudnoća je čudno doba u životu žene kad se događaju velike promjene u tijelu, a jedna od najpoznatijih stvari su jutarnje mučnine koje muče većinu trudnica. Jedan od načina za rješenje tog problema predlažu psiholozi Sveučilišta u Albanyju, a sigurno je jedino da će izazvati kontroverze.

Naime, ekipa predvođena Gordonom Gallupom tvrdi da je siguran način liječenja jutarnje mučnine oralni seks, s naglaskom na gutanje sperme muškarca s kojim je žena zatrudnjela. 

Kontroverzni prijedlog nema nekog čvrstog znanstvenog uporišta ili istraživanja koje stoji iza njega, jednostavno predlaže trudnicama da se ni u kom slučaju ne sustežu od seksa u trudnoći, kako zbog svog muškarca, tako i zbog svog zdravlja. 

Gallup vjeruje da je jutarnja mučnina posljedica ulaska stranog tijela, u ovom slučaju sperme, u ženu, stoga se treba liječiti na isti način. Istovremeno se na taj način, prema Gallupu, žene mogu braniti od depresije.

Pred desetak godina do sličnog su zaključka došli istraživači Nacionalnog centra za biotehnološke informacije koji su ustvrdili da je lijek protiv preeklampsije, povećanja krvnog tlaka i razine bjelančevina u krvi u prvih 20 tjedana trudnoće, upravo gutanje sperme muškarca s kojim su zatrudnjele.

Da se budući očevi neće buniti protiv ove neortodoksne metode liječenja je sigurno, no kako će na to reagirati žene?

12.08.2012. 09:28:30
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh