« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 7 mjeseci
HAK

Oprezno u prometu: Kolnici mokri, maglovito u Lici, Gorskom Kotaru i Slavoniji

Na autocesti A 1, večeras do 20 sati vozi se jednom cijevi tunela Mala Kapela, dvosmjerno, zbog radova

Magla
Magla (Andrej Švoger/CROPIX)
Više o

promet

,

HAK

,

ceste

Opreznije treba voziti po mokrim i skliskim kolnicima u većem dijelu Hrvatske, a magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju u Lici, Gorskom kotaru i Slavoniji, te na dionicama autocesta: A , Otočac-Perušić-Gospić, A 6 Rijeka-Zagreb od čvora Vrata do čvora Ravna Gora, i na A3 Bregana-Lipovac, od Ivanić Grada do Lipovca, izvijestio je jutros u 7 sati Hrvatski auto-klub.

Na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, zbog radova, na čvoru Kraljevečki Novaki prometuje se dvosmjerno. U smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama. Obilazak je preko čvora Popovec i dalje županijskim cestama. Na autocesti A 3, Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda, zbog sanacije nadvožnjaka. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad.

Na autocesti A 1, večeras do 20 sati vozi se jednom cijevi tunela Mala Kapela, dvosmjerno, zbog radova. Na autocesti A 6 Rijeka-Zagreb, prometuje se jednim trakom kroz tunele Javorova Kosa i Pod Vugleš u smjeru Zagreba. Na državnoj cesti D 217 (Grabovac-Ličko Petrovo Selo) u mjestu Vaganac, te na Jadranskoj magistrali (D 8): na Šibenskom mostu i na dionici Kaštel Stari-čvor Plano, prometuje se uz privremenu prometnu signalizaciju, naizmjence.

Na graničnim prijelazima nema čekanja. Granični prijelaz Plovanija otvoren je samo za vozila do 3,5 t. Do 17. prosinca, zatvoren je granični prijelaz Principovac-Sot, zbog radova. Trajekti plove prema redu plovidbe. (hina/metro-portal)

18.11.2010. 09:20:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh