« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
HSP + SDP + HDZ

Oporbenjaci za probleme u Osijeku optužili gradonačelnika

Konačno se raštimani orkestar HDZ, SDP i HSP probudio, očekujem konstruktivne prijedloge, poručio je gradonačelnik Krešimir Bubalo

Krešimir Bubalo
Krešimir Bubalo (Vlado Kos/Cropix)
Više o

HDZ

,

HSP

,

SDP

,

Osijek

,

Krešimir Bubalo

Tri oporbene stranke u osječkome Gradskom vijeću - HSP, SDP i HDZ danas su na konferencijama za novinare, koje su održale uoči sutrašnje sjednice Gradskog vijeća, među ostalim optužile gradonačelnika Krešimira Bubala "za prljavi grad, neučinkovitost u radu i podizanje cijena raznih usluga".

Počasni predsjednik HSP-a Anto Đapić, gradski vijećnik i bivši osječki gradonačelnik, zamjerio je gradonačelniku Bubalu da je "bahat i nespreman saslušati", što, kako je rekao, "sve skupa neće dovesti do otvaranja novih radnih mjesta i prosperiteta u gradu".

"Osijek nikada nije bio prljaviji, a gradonačelnik nije spreman na suradnju", rekao je, dodajući da se projekti koje je HSP počeo i realizirao podcjenjuju i ismijavaju. HSP će organizirati okrugli stol o tome kakav je gradonačelnik potreban Osijeku, rekao je Đapić, dodajući kako gradonačelniku žele pokazati kako se mora ponašati i što građani od njega očekuju jer su, po njihovim spoznajama s terena, građani više nego nezadovoljni.

Predsjednica osječkoga SDP-a Biljana Borzan istaknula je na današnjoj konferenciji za novinare pod nazivom "Uspavani gradonačelnik otvorio jedno oko - Građani, čekaju vas nova poskupljenja" kako se poskupljenja zasad odnose na vrtićke usluge i naplaćivanje ulaska u osječko kupalište Copacabanu.

Osječki HDZ, na konfenciji za novinare održanoj pod nazivom "Stop Bubalu i Lovokovićki - apel za spas stare škole u Retfali", također je optužio gradonačelnika Bubala i gradsku vlast da se nedovoljno brinu o Osijeku.

Osječki gradonačelnik Krešimir Bubalo, nakon današnjeg kolegija s pročelnicima upravnih odjela, kratko je komentirao optužbe oporbe, ističući kako se već zabrinuo zbog njihove neaktivnosti.

"Konačno se raštimani orkestar HDZ, SDP i HSP probudio, što mi je drago i na tome im čestitam te očekujem konstruktivne prijedloge, a njihove današnje konferencije za novinare uoči sutrašnje sjednice Gradskog viječa očito imaju posebnu notu", rekao je. (hina/metro-portal)

08.03.2010. 19:34:59
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh