« Život
objavljeno prije 4 godine i 3 mjeseca
KVIZOVI

Opći KRiP - premijera

U nedjelju, 26. siječnja, s početkom u 19:30 sati u fino uređenom novozagrebačkom Metropolis Clubu odigrat ćemo debitantsko izdanje KRiP-a

Premijera KRiP-a
Premijera KRiP-a (KRiP)
Više o

KRiP

Svi pubkvizaški entuzijasti zagrijani za super druženje, sve prekaljene kvizaške ekipe gladne novih trijumfa - posudite nam svoje uši i oči. Vrijeme je za službenu premijeru našega kviza!

nedjelju, 26. siječnja, s početkom u 19:30 sati u fino uređenom novozagrebačkom Metropolis Clubu odigrat ćemo debitantsko izdanje KRiP-a, novoga kviza koji smo za vas pripremili s puno truda i uzbuđenja. S najboljim hrvatskim stand-up komičarom Goranom Vugrinecom Gocom u ulozi MC-ja, zaigrat ćemo veliki kviz općeg znanja i kulture sastavljen od više od stotinu pitanja raspoređenih u devet kategorija. Uz pomoć naših partnera osigurali smo fenomenalan nagradni fond za najuspješnije ekipe, a čak i ako ne osvojite baš ništa, pobrinut ćemo se da s KRiP-a doma odete lijepo zabavljeni i nasmijani.

Kviz se može igrati u ekipama sastavljenim od najviše četiri osobe, sudjelovanje se naplaćuje 20 kuna po osobi, a kako je broj stolova u Metropolisu ciljano ograničen zbog komfora posjetitelja, sve zainteresirane pozivamo da okupe svoje timove i prijave se putem ove naše male prijavnice:

Za vas smo pripremili šarene kategorije kojima ćemo pokriti dobar dio spektra općeg znanja i kulture.

07.01.2020. 16:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh