« Život
objavljeno prije 5 godina i 5 mjeseci
SAZNAJEMO

Online kupovina božićnih poklona je ovogodišnji hit!

Izbjegnite gužve i guranje u shopping centrima i odaberite poklon za svoje najdraže iz udobnosti doma u samo nekoliko klikova mišem

Originalni božićni pokloni u kojima se uživa
Originalni božićni pokloni u kojima se uživa (Poklonime.hr)
Više o

božićni pokloni

,

najbolji pokloni

,

Poklonime.hr

Pred nama je najveselije i najljepše vrijeme u godini - Božić. Iz kuhinje dopiru mirisi kolača i bakinih keksa, na ulicama sve vrvi nasmijanim licima, šire se arome kuhanog vina a božićne pjesme su preuzele grad. Da, to je Božić! Vrijeme je da odaberemo idealan dar za one koje najviše volimo.

Ove godine izbjegnite ogromne božićne gužve, potragu za parkingom i guranje u shopping centrima i iz omiljene pidžame odaberite poklon za svoje najdraže ili poslovne partnere. Kako?

PokloniMe.hr je prvi hrvatski web shop za iskustvene i personalizirane poklone za svaku prigodu, ukus, spol, dob i džep. Online možete pronaći više od 1000 originalnih božićnih poklona koje u atraktivnoj i besplatnoj ambalaži ili putem e-mail vaučera možete pokloniti najdražima ili poslovnim suradnicima.

Svojim kupcima nudi full customer service, pa tako poklon može biti dostavljen u roku 24 sata ili čak u istome danu za Zagreb, ako je potrebno.

Hrvati vole iskustvene poklone sve više i više jer kad darujete nekome iskustvo darujete i sreću, emociju i uspomenu za cijeli život. Hit su i personalizirani pokloni kao što su personalizirane čokolade, viski ili vino s tvojom porukom, karikatura, knjiga u kojoj je dijete glavni lik, šalice, jastuk s obiteljskim slikama. Svaki poklon koji na sebi ima osobnu poruku ili sliku daje slavljeniku na znanje da se oko njega netko posebno potrudio.

U današnje vrijeme kada ljudi više nemaju vremena za lutanje shopping centrima, a ipak žele razveseliti sebe ili svoje najdraže, PokloniMe web shop pruža WOW uslugu kako bi kupci uvijek bili sretni i zadovoljni. Ne zaboravite - darivanje usrećuje onoga tko dar prima, ali i onoga tko daruje. Poklonite ovih blagdana na www.poklonime.hr poklon koji se neće prepokloniti.

10.12.2018. 13:02:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Nataša Fekonja
    25.03.2019. 14:37
    Da, slažem se - personalizirani pokloni so sve popularniji i možeš ih kupiti na puno više stranicama nego par godina prije. To mi se jako sviđa jer ne volim klasičan poklon
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh