« Glazba
objavljeno prije 3 godine i 7 mjeseci
LEGENDA

Online koncert u sjećanje na Joea Strummera

Obilježit će se 68 godina od rođenja Strummera, frontmena grupe 'The Clash' i jednog od najznačajnijih predstavnika punka i rock'n'rolla

Legenda zauvijek!
Legenda zauvijek! (Arhiva)
Više o

koncerti

,

Joe Strummer

Online koncertom pod nazivom 'A Song For Joe Celebrating the Life of Joe Strummer' u petak, 21. kolovoza, obilježit će se 68 godina od rođenja Strummera, frontmena grupe 'The Clash' i jednog od najznačajnijih predstavnika punka i rock'n'rolla, piše NME.

Na online koncertu nastupit će Bruce Springsteen, Lucinda Williams, Bob Weir, Beto O'Rourke, Josh Homme, Steve Buscemi, Jim Jarmusch, The Dropkick Murphys, Albert Hammond Jr, Tom Morello, Brian Fallon, Frank Turner, Hinds, bivši gitarist Red Hot Chili Peppersa Josh Klinghoffer i mnogi drugi.

Najavljeno je kako publika može očekivati i posebna gostovanja, a bit će prikazane i nikada viđene snimke Joea Strummera uživo.

Dvosatni događaj koji je ujedno i dio dobrotvorne kampanje #SaveOurStage, bit će emitiran putem YouTubea u 21 sat po hrvatskom vremenu. Webcast će se moći gledati na web stranici www.joestrummer.com.

Iako je stream besplatan, obožavatelji su pozvani na doniranje u svrhu pokreta #SaveOurStages kojem je cilj opstanak nezavisnih koncertnih prostora u SAD-u, pogođenih posljedicama pandemije virusa COVID-19. (Hina)

20.08.2020. 16:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh