« Knjiga
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
PROMOCIJA KNJIGE

'Oni to vole vruće' - nova knjiga Snješke Šlibar

Autorica uspješnog prvijenca 'Ne reži me' predstavlja svoju drugu knjigu 7. listopada u prostorijama Nature Croatice - OSVOJITE KNJIGU

Oni to vole vruće
Oni to vole vruće ('Oni to vole vruće')
Više o

Zagreb

,

knjiga

,

Natura Croatica

,

nagradna igra

,

pad korisnika

,

10. listopada

,

Paris-Tours

,

Greg Van Avermaet

Jeste li se ikad zapitali zašto neki muškarci mirišu bolje od drugih, te vole li zaista muškarci više plavuše? Na ta i na još mnoga druga pitanja vezana za muško- ženske odnose odgovorit će vam Snješka Šlibar u četvrtak, 7. listopada u 17.30h u prostorijama Nature Croatice u Skalinskoj 2a u Zagrebu, gdje će se održati promocija njezine nove knjige knjige 'Oni to vole vruće'. Autorica je u svom novom izdanju zakoračila u vruće teme u kojima pokušava otkriti jesu li zaista žene s Venere, a muškarci sa Marsa.

Osvojite knjigu na Metro portalu!

"U ovoj zabavnoj knjizi o muškarcima, seksu i privlačnosti željela sam približiti čitateljstvu stoljećima interesantnu temu o različitostima i sličnostima među spolovima", objasnila je Snješka. U kojoj su mjeri ljubavne veze i održavanje vrste kontrolirani našim instinktima, genima i hormonima? Odgovor na to pitanje, kao i odgovore na sva pitanja o seksualnim atrakcijama potražite baš u ovoj knjizi!  Pripremite se na sve, počevši od bezobraznog do šokantnog i čudnog.

"Ova knjiga odgovorit će na sva ta pitanja i još na mnoga druga, koja ste se bojali priupitati, a umirali ste od znatiželje - samo imajte strpljenja..."
prof. knjzevnosti Mila Jellačić

Snješka Šlibar rođena je u Zagrebu, po zanimanju je kozmetičarka, a bavila se i turističkom djelatnošću. Trenutak koji joj je obilježio život je izdavanje njenog prvijenca ' Ne reži me'.  U završnom oblikovanju i promociji pomogla joj je Kristina Ukalović, marketinška menadžerica, a naslov njihova spisateljskog prvijenca proizašao je iz popularnog TV serijala 'Reži me'.

onitovolevruepromoplakat.jpg

Jer, one u svom priručniku, izdanom u nakladi od 2000 primjeraka, ženama preporučuju upravo suprotno - vježbe, nekirurške tretmane, preparate, napitke i grudnjake, koji će grudi, bez obzira na veličinu, učiniti lijepima. Drugom knjigom' Oni to vole vruće'  približila je ženskoj populaciji perspektivu muškog razmišljanja, a ukoliko svratite 7. listopada u Naturu Croaticu možda vam i osobno otkrije svoje tajne i iskustva.

Prvih pet kupaca knjige po promotivnoj cijeni od 49kn na poklon dobivaju CD Alena Vitasovića koji će gostovati na promociji knjige. Radi se od izdanju pod imenom 'Zlatna kolekcija - 2010.'

Na promociji knjige očekuje vas i degustacija proizvoda od matičnjaka i prirodnih hrvatskih rakija i likera iz Kuće magične trave.

www.kucamagicnetrave.com

www.naturacroatica.hr

30.09.2010. 12:00:41
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh