Metro-portal.hr

objavljeno 30.09.2010. 12:00:41
PROMOCIJA KNJIGE

'Oni to vole vruće' - nova knjiga Snješke Šlibar

Autorica uspješnog prvijenca 'Ne reži me' predstavlja svoju drugu knjigu 7. listopada u prostorijama Nature Croatice - OSVOJITE KNJIGU

Oni to vole vruće
Oni to vole vruće ('Oni to vole vruće')

Jeste li se ikad zapitali zašto neki muškarci mirišu bolje od drugih, te vole li zaista muškarci više plavuše? Na ta i na još mnoga druga pitanja vezana za muško- ženske odnose odgovorit će vam Snješka Šlibar u četvrtak, 7. listopada u 17.30h u prostorijama Nature Croatice u Skalinskoj 2a u Zagrebu, gdje će se održati promocija njezine nove knjige knjige 'Oni to vole vruće'. Autorica je u svom novom izdanju zakoračila u vruće teme u kojima pokušava otkriti jesu li zaista žene s Venere, a muškarci sa Marsa.

Osvojite knjigu na Metro portalu!

"U ovoj zabavnoj knjizi o muškarcima, seksu i privlačnosti željela sam približiti čitateljstvu stoljećima interesantnu temu o različitostima i sličnostima među spolovima", objasnila je Snješka. U kojoj su mjeri ljubavne veze i održavanje vrste kontrolirani našim instinktima, genima i hormonima? Odgovor na to pitanje, kao i odgovore na sva pitanja o seksualnim atrakcijama potražite baš u ovoj knjizi!  Pripremite se na sve, počevši od bezobraznog do šokantnog i čudnog.

"Ova knjiga odgovorit će na sva ta pitanja i još na mnoga druga, koja ste se bojali priupitati, a umirali ste od znatiželje - samo imajte strpljenja..."
prof. knjzevnosti Mila Jellačić

Snješka Šlibar rođena je u Zagrebu, po zanimanju je kozmetičarka, a bavila se i turističkom djelatnošću. Trenutak koji joj je obilježio život je izdavanje njenog prvijenca ' Ne reži me'.  U završnom oblikovanju i promociji pomogla joj je Kristina Ukalović, marketinška menadžerica, a naslov njihova spisateljskog prvijenca proizašao je iz popularnog TV serijala 'Reži me'.

onitovolevruepromoplakat.jpg

Jer, one u svom priručniku, izdanom u nakladi od 2000 primjeraka, ženama preporučuju upravo suprotno - vježbe, nekirurške tretmane, preparate, napitke i grudnjake, koji će grudi, bez obzira na veličinu, učiniti lijepima. Drugom knjigom' Oni to vole vruće'  približila je ženskoj populaciji perspektivu muškog razmišljanja, a ukoliko svratite 7. listopada u Naturu Croaticu možda vam i osobno otkrije svoje tajne i iskustva.

Prvih pet kupaca knjige po promotivnoj cijeni od 49kn na poklon dobivaju CD Alena Vitasovića koji će gostovati na promociji knjige. Radi se od izdanju pod imenom 'Zlatna kolekcija - 2010.'

Na promociji knjige očekuje vas i degustacija proizvoda od matičnjaka i prirodnih hrvatskih rakija i likera iz Kuće magične trave.

www.kucamagicnetrave.com

www.naturacroatica.hr

30.09.2010. 12:00:41
http://metro-portal.hr/oni-to-vole-vruce-nova-knjiga-snjeske-slibar/48980/