« Hi-tech
objavljeno prije 5 godina i 1 mjesec
NOVOSTI

OnePlus 3/3T dobivaju Android 9.0 Pie

Oni se za sada vrte na OxygenOS mobilnoj platformi koja je temeljena na Androidu 8.0 Oreo

Nova platforma stiže
Nova platforma stiže (OnePlus)
Više o

OnePlus

,

Android Pie

Nad navalom flagship modela pametnih telefona naviknuli smo da isti dolaze s posljednjim inačicama Android mobilnog operativnog sustava. Usprkos tome danas donosimo dobre vijesti za vlasnike OnePlus pametnih telefona.

Da budemo precizniji, konkretnije mislimo na one čiji su modeli predstavljeni već davne 2016, godine. Radi se o OnePlus 3 te 3T pametnim telefonima. Oni se za sada vrte na OxygenOS mobilnoj platformi koja je temeljena na Androidu 8.0 Oreo.

Ipak tome uskoro neće biti tako je su započela beta testiranje nadolazeće OxygenOS inačice koja će svoje temelje vući iz Androida 9.0 Pie. Za sada su ista dostupna za Kinesko tržište ali sigurni smo kako će uskoro beta program krenuti ka globalnoj razini. Osim nove brojčane oznake i Androida 9.0 Pie, nadogradnja donosi i sigurnosnu zakrpu za travanj kao i potpuno novi grafički odnosno drugačije korisničko sučelje.

Osim navedenog OxygenOS od sada će posjedovati i Game Mode unutar kojeg će biti moguća optimizacija performansi unutar svake pojedinačne igre na pametnom telefonu kao i način utišavanja svih zvukovnih obavijesti jednim pritiskom.

Dakle jedino što vlasnicima OnePlus 3 te 3T modela jest dolazak bete Androida 9.0 Pie ili ako ne žele sudjelovati u istoj ona čekati dostupnost finalne verzije narednog OxygenOS-a koji će svoje korijene vući sa za sada aktualnog Android 9.0 Pie operativnog sustava.

Piše: Nino Krstačić
06.04.2019. 09:46:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh