« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 5 godina i 4 mjeseca
SAZNAJEMO

Olival predstavlja Kristalnu liniju

Prirodni, njegujući i divno upakirani omiljeni beauty proizvodi - Olivalov set Snježna čarolija idealan je dar od srca za čarobne blagdane

Snježna čarolija iz Olivala
Snježna čarolija iz Olivala (Olival)
Više o

Olival

,

kristalna linija

Romantična i elegantna, srebrno - kristalna i čarobno mirisna, Kristalna linija neodoljivo podsjeća na bajkovitu zimsku idilu i prozračne snježne pahuljice u zimsko jutro. Olival je ovoga puta nadmašio sam sebe! Još kada vidite sva tri proizvoda u predivnom setu Snježna čarolija - obožavat ćete ju ove zime.

Kristalno suho ulje sa srebrnim sjajem koži daje blistavost, neodoljivu mekoću i nježnost, a kosi naglašava sjaj. Nakon nanošenja kožu ostavlja suhom, a bogata mirisna nota oduševit će vas profinjenim mirisom i dugotrajnim zadržavanjem na koži.

Kristalno mlijeko za tijelo obogaćeno prirodnim uljima hidratizira i hrani kožu te ju čini mekom i nježnom na dodir. Idealno je za njegu kože nakon kupanja i tuširanja.

Kristalni piling gel za tuširanje namijenjen je nježnom i temeljitom čišćenju kože tijela. Nakon uporabe koža je nježna i glatka te spremna za Kristalno suho ulje ili mlijeko za tijelo.

Ove se zime nosi najnježnija kristalna koža.

www.olival.hr

05.12.2018. 16:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh