« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 11 mjeseci
SPEKTAKL

Ograničen broj ulaznica za Rogera Watersa za samo 100 kuna!

Kako bi se svima omogućio dolazak na neponovljivi rock spektakl godine, od 1. srpnja će u prodaju biti puštene ulaznice po cijeni od samo 100 kuna

Sjajna prilika na Poljudu
Sjajna prilika na Poljudu (AdriaEntertainment)
Više o

Poljud

,

ulaznice

,

koncert

,

Roger Waters

,

The Wall

Nakon što je produkcija The Wall-a pregledala Poljud, te su uvidjeli dodatnemogućnosti s kojima se može izaći u susret ljubiteljima dobre glazbe, zajedno s Roger Watersom i njegovim timom, donijeli su odluku o još jednom kontigentu ulaznica (SJEDENJE 4) po posebnoj cijeni od 100 kuna.

Posebna želja Rogera Watersa je svima omogućiti dolazak na koncert, posebno onima koji prate njegov rad već dugi niz godina. Također, sukladno činjenici da trenutno vladaju teška vremena, cijenunavedenih ulaznica su prilagodili trenutnoj situaciji. The Wall je zaista sjajan spektakl koji sa sobom nosi poruku te je ovo prilika koja se ne propušta!

Povećanjem temperature povećava se i potražnja za ulaznicama za koncertni spektakl Rogera Watersa. Za manje od mjesec dana The Wall će biti izveden na stadionu Poljud u Splitu! Ljubitelji Pink Floyda i The Wall-a nisu samo fanovi nego istinski obožavatelji lika i dijela Rogera Watersa Već je u samom startu prodaje (u studenom 2012.) prodano oko 4 000 ulaznica. Od 1.srpnja 2013. godine pruža se jedinstvena prilika ju kojoj će se moći kupiti ulaznice po cijeni od samo 100 kuna!

Sudeći prema dosadašnjim uspjesima tokom prošle turneje, ali i prema rasprodanom koncertu koji se održao u Areni Zagreb, 2011 godine, za očekivati je da će i ovaj koncert oduševiti sve prisutne koji na vrijeme nabave svoje ulaznice.
Hrvatska ima veliku čast i priliku za vidjeti ovakav spektakl po drugi puta -23.7.2013. na Poljudu u Splitu! Ukoliko netko nije uspio vidjeti remek djelo Rogera Watersa - ovo je prilika koja se ne propušta. Oni koju su vidjeli - znaju da će doći po još.

Budite i vi dio rekorda! Ovogodišnja turneja rušit će vlastite rekorde postavljene tokom protekle 3 godine.

Ulaznice su u prodaji na svim Eventimovim prodajnim mjestima, podijeljene su u nekoliko kategorija:

VIP LOŽE - 600 kuna
FAN PIT- 380 kuna
TRAVNJAK- 280 kuna
SJEDENJE 1 - sektori D, E, P, R - 400 kuna
SJEDENJE 2 - sektori F, G, N, O - 330 kuna
SJEDENJE 3 - sektori H, M - 230 kuna
SJEDENJE 4 - sektori I J, K, L - 100 kuna

Koncert održan u Areni Zagreb 13.04.2011. godine je bio rasprodan. Navedeni spektakl svakako spada u vrhunce koncertnog audio vizualnogdoživljaja. To može posvjedočiti svatko od 18 tisuća oduševljenih posjetitelja.

Nema sumnje da će i koncert na Poljudu oduševiti sve prisutne obzirom da je Roger Waters obećao da će stadionska turneja biti još atraktivnija, dramatičnija i uzbudljivija od nastupa u arenama. Koncertni spektakl na splitskom Poljudu, 23.7.2013. godine je drugi koncert na turneji te hrvatska publika ima priliku među prvima vidjeti ovo grandiozno djelo Rogera Watersa!

27.06.2013. 17:37:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh