« Glazba
objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec
SPEKTAKL

Manu Chao u Zagrebu – kreće prodaja karata za fan pit

Broj ulaznica za fan pit koje će se prodavati po cijeni od 190 kuna u Dirty Old Shopu u Zagrebu (Tratinska 22) je ograničen

Manu Chao u Zagrebu
Manu Chao u Zagrebu (Multikultura)
Više o

Manu Chao

,

koncert

,

La Ventura

Vijest da Manu Chao u sklopu turneje „La Ventura" 12. rujna dolazi u Zagreb itekako je razveselila sve njegove vjerne obožavatelje kao i sve ljubitelje dobre glazbe te energičnih i rasplesanih koncerata. Najvatreniji obožavatelji koji budu dovoljno brzi koncert će moći pratiti iz fan pita za koji prodaja ulaznica kreće 28. lipnja.

Broj ulaznica za fan pit koje će se prodavati po cijeni od 190 kuna u Dirty Old Shopu u Zagrebu (Tratinska 22) je ograničen, stoga svima koji žele rezervirati svoje mjesto pored pozornice i svog omiljenog izvođača savjetujemo da što prije krenu po ulaznicu. Priliku da iskoriste ovu povlasticu imaju i fanovi koji ne stanuju u Zagrebu jer je omogućena dostava ulaznice poštom. Ulaznice možete naručiti na sljedećem LINKU.

Manu Chao ili José-Manuel Thomas Arthur Chao iza sebe ima iznimno bogatu glazbenu karijeru. Početke je obilježio utjecaj britanske punk i rock scene, posebno bendova kao što su The Clash, The Jam i Dr. Feelgood. Svoju prvu grupu Hot Pants osnovao je 1980. godine, a legendarna Mano Negra nastala je 1987.

Bend je postao popularan diljem svijeta, posebno u Južnoj Americi i Europi. Glazbeno šarenilo i inovativnost bili su gotovo zarazni, a dobre vibracije prenosile su se nevjerojatnom lakoćom. Nakon raspada grupe 1995. godine, Manu nastavlja samostalnu karijeru i niže samo uspjehe. Svoje pjesme izvodi na francuskom, španjolskom, engleskom i talijanskom, a često ih nekoliko kombinira u jednoj pjesmi.

Koncert se na Zagrebačkom Velesajmu održava u organizaciji INmusic festivala i Multikulture

28.06.2013. 09:39:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh