« Glazba
objavljeno prije 1 godinu
NAJAVE

Odličan tjedan u Attacku i Dugavama

Još jedan tjedan pun odlične glazbe i zanimljivih radionica u AKC Attacku, izaberite nešto za sebe!

Leipzgig
Leipzgig (Arhiva)
Više o

radionice

,

koncerti

,

AKC Medika

,

najave

,

AKC Attack

THRASH METAL GIG: EXORCIZPHOBIA, VAKTAL

11.3 // 20:30 - 00:00 // 6 EUR

EXORCIZPHOBIA (Thrash, Trutnov)

Bend je osnovan sad već davne 2005. godine u mitskom Trutnovu, gradu u kojem se održava legendarni Obscene Extreme Festival. Stoga i ne čudi da kao svoje uzore navode bendove koji su kročili na stage OEF-a, poput Napalm Deatha, ali i Thrash metal velikane kao što su Exodus, Voivod, D.R.I. i drugi. U svojoj su dugogodišnjoj karijeri nekoliko puta odlazili na europske turneje, a mogu se pohvaliti i nastupima na renomiranim festivalima kao što su Brutal Assault, Obscene Extreme i ostali. U Zagreb dolaze u sklopu europske turneje na kojoj će predstaviti svoje nove i neobjavljeno izdanje Spiritual Exodus.

VAKTAL (Progressive Thrash, Zagreb)

Glupo nam je Vaktal etiketirati novim ili mladim bendom budući da su koncertno aktivni posljednje dvije godine, ali i zbog činjenice da smo se na njihovim nastupima u više navrata uvjerili u virtuoznost članova benda. Iako za sebe kažu da su mladi sci-fi bend koji bazira svoju glazbu na neznanju glazbene teorije, uvjeravamo vas da riječ o zavidnoj razini poznavanja glazbene teorije, barem teorije metal glazbe. Stoga je ovo poziv svima da se po prvi puta ili ponovno uvjere u kvalitetu Vaktala na jednom od rijetkih Thrash metal gigova u Zagrebu!

LEIPZGIG: DOC FLIPPER, ONYON, DDR

12.3. // 20:00 - 01:00 // 6 EUR

U Leipzigu i okolici nešto neobično isparava iz zemlje, možda nuklearni otpad koji gospođa Merkel pokušava prikrit zakopavajući ga po istočnom dijelu kako bi prikazala njemačku kao zemlju koja se okreće prirodnim izvorima energije. No nešto dobro se okotilo iz toga! Na sve strane izviru mutantski bendovi na čije preslušavanje čovjek dobije mali pozitivni psihodelični flashback gljiva koje je zamljackao u srednjoj školi. U narednih mjesec dana nam dio lepeze tih bendova dolazi u dvorište. Živili!

VELIKI ODMOR: RADIONICA AUDIO INŽENJERINGA I IZRADE RAZGLASNIH KUTIJA

Radionice: 11. - 13.04.2023. u trajanju od 14.00 - 17.00h

Program radionice sastoji se od dva dijela: teorijskog i praktičnog. Teorijski dio radionice prati upoznavanje i obuku polaznika/ca sa svim potrebnim zaduženjima ton majstora. Praktični dio radionice temelji se na primjeni glazbenih instrumenata, audio komponenti i izrade dijela razglasnog sistema odnosno razglasnih kutija od drva koje će polaznici radionice s voditeljima kontrolirati te prezentirati na dvodnevnom festivalu koji će se organizirati u klubu Attack 14. i 15. travnja, kao završni produkt radionice. Radionice će se bazirati na pripremi prostora i tehničke opreme za koncertna i klupska događanja, polaznici/e će kroz radionice naučiti koje su obaveze i zaduženja majstora zvuka, korištenje tehničke opreme i razglasnog sistema.

ATTACKOVA HIBRIDNA ZAJEDNICA

PROGRAM ZA TRAVANJ

MJESNI ODBOR DUGAVE (Ulica Sv. Mateja 93)

Attackova hibridna zajednica poziva vas na svoje programe u travnju. Program je namijenjen djeci, a ovaj mjesec prilika je da sudjeluju na radionicama cirkuskih vještina i Vj-inga, a za one koji vole kazalište, spremamo i zabavnu predstavu Šeprtljeraj!

Programi se održavaju u prostorima Mo Dugave, Ulica Sv. Mateja 93

Sudjelovanje na svim programima je besplatno, no broj polaznika/ca je ograničen uz obaveznu prijavu. Poveznice na formulare naći ćete u opisu svake radionice, dok za predstavu prijava nije potrebna!

14. - 15. 04. Od 12.00

RADIONICA VJ-INGA

Poveznica na prijavnicu: https://bit.ly/3ZQ98ZU

Prijave se zaprimaju zaključno s 12.04. u 18.00 sati

Radionica je namijenjena uzrastu 11 - 17 godina

VELIKI ODMOR FESTIVAL

14. i 15. 4. // BESPLATAN UPAD // Izložba / DJ-evi / Bendovi / Buvljak

Pridružite nam se 14. i 15. 4. povodom festivala Veliki odmor, showcase-u radionica za srednjoškolce fokusiranih na stjecanje vještina potrebnih za organizaciju i realizaciju glazbenog eventa. U sklopu radionica učili smo o osnovama kulturne produkcije, dizajnu plakata, DJ-ingu, audio inženjeringu i izradi razglasnih kutija, a što smo pripremili za vas najbolje provjerite na dvodnevnom festivalu kojeg organiziramo u prostorima AKC Medike.

PETAK, 14.4. // Bendovi + DJ + Izložba

NEKROFILANE PAPRIKE

EMBERAM

NETHER

SUBOTA, 15.4. // Bendovi + DJ-evi + Buvljak

DEBELI OKO

BEZIMENI + WEPAR I ČONDA

TUC

RH SPACE ORKESTRA

GROOVE PLAYAZ

12.04.2023. 12:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh