« Zdravlje
objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec
SAZNAJEMO

Od mliječnih do trajnih zuba

Glavni sastojak zubnog praha Haradent, prirodni mineral zeolit, štiti imunitet i primjenjuje se za svakodnevnu oralnu higijenu, ali i kod raznih stomatoloških problema

Čime perete zube?
Čime perete zube? (DeviantArt)
Više o

pranje zuba

,

Haradent

,

zeolit

,

prah za zube

Svakodnevno pranje zubi radi zaštite i održavanja higijene usne šupljine odsada je moguće i bez fluora i sintetskih dodataka. Iz laboratorija domaće kompanije Elbi Medikal stigao je novi proizvod za antibakterijsku i antivirusnu njegu zubi i usne šupljine - zeolitni zubni prah Haradent - namijenjen odraslima i djeci starijoj od tri godine.

Glavni sastojak zubnog praha Haradent je stopostotni pročišćeni klinoptilolit (zeolit), prirodni mineral vulkanskog podrijetla s mikroelementima koji su vrlo važni za zdravlje, poput natrija, kalcija, kalija i magnezija. Zbog svojih povoljnih svojstava, zeolit učinkovito čisti organizam od toksina i štiti imunitet. Primjenjuje se kod raznih stomatoloških problema, kao što su paradentoza, plak te bolesti i oštećenja sluznice usne šupljine. Klinička studija o primjeni zeolita kod liječenja bolesti usne šupljine dokazala je njegov povoljan utjecaj na proces ozdravljenja i regeneracije zbog njegovih imunomodulacijskih i antioksidativnih svojstava.

Korištenjem zeolitnog zubnog praha Haradent za svakodnevnu higijenu usne šupljine u ustima održava se pH od 7 do 7.4, čime se sprječava nastanak plaka, a samim time i karijesa. Učinkovit je i kod odstranjivanja postojećeg plaka jer dopire do područja koja su teže dostupna pri klasičnom čišćenju zuba. Također umanjuje pojavu afti i neugodan zadah iz usta. Redovitom uporabom Haradenta štitite zube od paradentoze, kronične infekcije koja zahvaća zubno meso i koja je jedan od najčešćih razloga gubitka zubi kod odraslih. Njegovo antivirusno i antibakterijsko djelovanje pomaže i kod uklanjanja raznih nepoželjnih mikroorganizama koji su prisutni u usnoj šupljini kao posljedica upale zubnog mesa, a u slučaju različitih vrsta oštećenja mekih tkiva usne šupljine učinkovita je terapija i način regeneracije.

Bilo da želite spriječiti stomatološke probleme, ublažiti postojeće ili jednostavno održavati vaše zube blistavima, a usnu šupljinu zdravom, uz zeolitni zubni prah Haradent oralno zdravlje moguće je na prirodan način, bez fluora i sintetskih dodataka. Zubnih prah Haradent dostupan je u ljekarnama i putem Elbi medikal web shopa.

03.04.2017. 13:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh