« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 8 godina i 4 mjeseca
ISPROBAJTE!

Od čega dolaze noćne more, a od čega seksi snovi

Mirisi imaju značajan utjecaj na naše snove, a slatki mirisi uzorkuju lijepe snove, kao primjerice miris cvijeća

Ovako ćete stići u zemlju seksi snova
Ovako ćete stići u zemlju seksi snova (Shutterstock)
Više o

noćne more

,

snovi

,

lucidni snovi

,

seksi snovi

,

vitamin B6

Snovi su oduvijek vrlo važni ljudima, jer nije svejedno probudite li se nakon ugodnog ili neugodnog sna. Razumljiv je stoga velik interes znanstvenika za snove, pa su nakon dugih istraživanja uspjeli shvatiti koji su glavni uzročnici raznih vrsta snova. 

Recimo, seksi snove najčešće izaziva spavanje na trbuhu, a znanstvenici su zaključili da to ima veze s načinom disanja koji je nužan u takvom položaju.

Lucidne snove izaziva vitamin B6 izaziva lucidne snove koje možemo kontrolirati i upravljati događanjima u njima, baš kao i video igrice, dok je glavni okidač za prisjećanje snova - glad.

Tako, primjerice, noćne more uzrokuju neugodni mirisi, antidepresivi i - prestanak pušenja. Naime, mirisi imaju značajan utjecaj na naše snove, a slatki mirisi uzorkuju lijepe snove, kao primjerice miris cvijeća. No, s druge strane, miris sumpora sigurno će izazvati noćne more.

>> Sanjarica, sanovnik, tumač snova >>

Evo savjeta - ako želite seksi snove kojima možete upravljati i prisjetiti se, napucajte se vitaminom B6 i zaspite na trbuhu - gladni.

26.12.2015. 21:32:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh